Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣάκης Μπαλιούκος σε Σαμικό και Ράχες: «Να πορευτούμε όλοι μαζί με την...

Σάκης Μπαλιούκος σε Σαμικό και Ράχες: «Να πορευτούμε όλοι μαζί με την παράταξη της ελπίδας, της δημιουργίας και του έργου» 

Χαρακτήρισε ως στοίχημα μέσα στην πενταετία τον παραλιακό δρόμο Ράχες-Σαμικό-Κάτω Σαμικό

Στους στόχους καθώς και στις προοπτικές που υπάρχουν για την επόμενη πενταετία,  στο δυναμικό παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αλλά και γενικότερα, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος, στη διάρκεια των συγκεντρώσεων που έγιναν στις τοπικές κοινότητες Σαμικού και Ραχών.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και οι υποψήφιοι της «Ενωτικής Δημιουργίας» έγιναν   δεκτοί  με θερμές εκδηλώσεις από το σύνολο των κατοίκων, οι οποίοι  αναγνωρίζουν  την χρόνια προσφορά του Σ. Μπαλιούκου σε όλους τους τομείς, καθώς  και στην ριζική αναμόρφωση  των Τ.Κ. του Δήμου.

Ο κ. Μπαλιούκος αναφέρθηκε  στα σημαντικά  έργα που έγιναν στην  περιοχή, όπως πλατείες, βιολογικός, ύδρευση, κοινοτικά γραφεία, παιδικές  χαρές, δρόμοι κλπ. και επεσήμανε   πως ανάλογα έργα έχουν γίνει σε όλα τα χωριά του Δήμου.

Αναφερόμενος εξάλλου  το σοβαρό θέμα του παραλιακού μετώπου, τόνισε πως «απαιτούμε να φύγει από αυτές τις αυστηρές δεσμεύσεις  και να υπάρξει μία ελαστικότητα έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς να βγαίνουμε στην παραλία μας σαν άνθρωποι».

Στοίχημα ο παραλιακός δρόμος

Παράλληλα  ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην ομιλία του στις Ράχες, χαρακτήρισε ως προσωπικό στοίχημα μέσα στην πενταετία την ολοκλήρωση του παραλιακού  δρόμου Ράχες-Σαμικό-Κάτω Σαμικό, λέγοντας  πως ο Δήμος εκτέλεσε το σπουδαίο έργο της σύνδεσης των Ραχών με την παραλία, αλλά το πρώτο κομμάτι μήκους 500 μ. έμεινε ανοιχτό εξαιτίας της χάραξης της Ιονίας Οδού.

Ο Δήμαρχος  Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αναφέρθηκε  και στο εξίσου πολύ σημαντικό θέμα για την ευρύτερη περιοχή, που είναι  η χρήση των 2500 στρ. στην  πρ. λίμνη Αγουλινίτσας, για το οποίο  εκ μέρους  παρευρισκόμενων κατοίκων επισημάνθηκε πως ο κόσμος γνωρίζει πως και από ποιους δόθηκαν στο παρελθόν, οι οποίοι επανέρχονται  τώρα και ζητάνε την ψήφο τους…

Σχετικά με τις δύο παραλίες που δέχονται επισκέψεις στην περιοχή, ο κ. Μπαλιούκος τόνισε πως θα πρέπει να παραχωρηθεί από μία λωρίδα στο Δήμο,  προκειμένου να γίνουν κάποιες εγκαταστάσεις για το καλό των λουομένων.

Με θερμές εκδηλώσεις έγινε δεκτός ο Σάκης Μπαλιούκος στο Σαμικό.

Ως στοίχημα μέσα στην πενταετία χαρακτήρισε  στις Ράχες τον παραλιακό δρόμο Ράχες-Σαμικό-Κάτω Σαμικό, ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ