Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠαρατάσεις για τους συμβασιούχους στα Δασαρχεία και τα Νοσοκομείο μετά από ενέργειες...

Παρατάσεις για τους συμβασιούχους στα Δασαρχεία και τα Νοσοκομείο μετά από ενέργειες του Ανδρέα Νικολακόπουλου

Παράταση στις συμβάσεις απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα δόθηκε με ΚΥΑ για τους εργαζόμενους στα Δασαρχεία. Οι συμβάσεις επεκτείνονται κατά έξι μήνες και αφορά -μεταξύ άλλων- σε ΠΕ Δασολόγους, ΤΕ Δασοπόνους, αλλά και άλλες κρίσιμες ειδικότητες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, καθώς και σε Διοικητικούς όλων των βαθμίδων.

Φυσικά αφορά και τους εργαζόμενους στα Δασαρχεία της Ηλείας οι οποίοι είχαν μεταφέρει το αίτημά τους για παράταση προς τον Βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλο. Ο κ. Νικολακόπουλος επικοινώνησε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και πλέον επεκτάθηκε η δράση «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου».

Παράλληλα, είχαμε ακόμα μία ευχάριστη είδηση όπου ο Ανδρέας Νικολακόπουλος είχε ενεργό συμμετοχή. Συγκεκριμένα, παρατάθηκαν μέχρι 31/12/2023 οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) και για το επικουρικό προσωπικό στα Νοσοκομεία, καθώς και οι συμβάσεις αναπλήρωσης ανεμβολίαστων. Ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ μετά από επαφή του με το προσωπικό των Νοσοκομείων της Ηλείας, ήρθε σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, με την παράταση να έρχεται τελικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ