Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟι κοινότητες αγκαλιάζουν τον Άρη Παναγιωτόπουλο

Οι κοινότητες αγκαλιάζουν τον Άρη Παναγιωτόπουλο

Η Ολυμπία γυρίζει σελίδα

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου Ολυμπίας Άρη Παναγιωτόπουλου σε κοινότητες του δήμου, με τους πολίτες να του εκφράζουν ξεκάθαρα πλέον τη στήριξή τους.                             Ο κ. Παναγιωτόπουλος πρόσφατα επισκέφτηκε τις κοινότητες του Αστρά, της  Ορεινής, της Πέρσαινας και της Αχλαδινής, και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία σχετίζονται με την κοινοτική και αγροτική οδοποιία, την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, παράλληλα διαπίστωσε και την ανάγκη υλοποίησης έργων για το κοινό όφελος και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Από την πλευρά του ο αυριανός δήμαρχος τους μίλησε όπως πάντα ξεκάθαρα επισημαίνοντας ότι η ιεράρχηση των αναγκών και η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων αποτελεί βασική προτεραιότητα του συνδυασμού του καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι συνολική με έμφαση αυτή την πενταετία και στις κοινότητες.

Είναι γεγονός ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος αυξάνει καθημερινά τους υποστηρικτές του και μέσα από τις περιοδείες του είναι σαφές ότι ο δήμος είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα.

Τα προεκλογικά έργα προφανώς δεν είναι αρκετά για να μεταπείσουν τους αγανακτισμένους κατοίκους των κοινοτήτων οι οποίοι νιώθουν παραμελημένοι τα τελευταία χρόνια αφού τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν παραμένουν ανεπίλυτα και συνεχίζουν να δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους, τα οποία κανείς μέχρι τώρα δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει ουσιαστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ