Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΗ Αερολέσχη Πύργου στους Πανελλήνιους Αγώνες Γενικής Αεροπορίας

Η Αερολέσχη Πύργου στους Πανελλήνιους Αγώνες Γενικής Αεροπορίας

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023

Η αερολέσχη Πύργου, ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη της ότι, στις 23και 24 Σεπτεμβρίου 2023 γίνονται Πανελλήνιοι Αγώνες Γενικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, όπου θα λάβουν μέρος όλες οι αερολέσχες της Ελλάδος που είναι ενταγμένες στην(ΕΛ.Α.Ο.) Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ναυτιλία  ακριβείας, δηλαδή ένα ταξίδι που θα περνάει από διάφορα σημεία στην περιοχή,με χρονομέτρηση σε κάθε σημείο, και προσγειώσεις ακριβείας στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου. Η αερολέσχη μας θα συμμετάσχει με ένα πλήρωμα αποτελούμενο από το Θοδωρή  Γιαννακούλια και τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, θα λάβει μέρος στους αγώνες και η Κυπριακή Αεραθλητική Ομοσπονδία, με την οποίαν ο πρόεδρος της Αερολέσχη Πύργου Θοδωρής Γιαννακουλιας έχει ιδιαίτερη σχέση, καθόσον πετούσε στην Κύπρο για πέντε χρόνια. Οι Κύπριοι χειριστές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα,  θα πετάξουν με το αεροπλάνο της αερολέσχης, ενώ πριν  θα κάνουν εξάσκηση στο αεροδρόμιο Επιταλιου, για εξοικείωση με την  περιοχή και το αεροσκάφος. Η Αερολέσχη, θα τους παρέχει όλες τις διευκολύνσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυπριακή Αεραθλητική Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε στην συμμετοχή της στους αγώνες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θ. Γιαννακούλιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ