Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔΕΚΤΟΣ ΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ...

ΔΕΚΤΟΣ ΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΗΛΙΔΑ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Η αποδοχή του κόσμου δείχνει το δρόμο της αλλαγής!!!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού υποδέχονται οι πολίτες του δήμου Ήλιδας τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και όλα τα στελέχη του συνδυασμού «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» στις περιοδείες τους, από άκρη σε άκρη σε ολόκληρο το δήμο, στέλνοντας το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής και της Νίκης από την πρώτη Κυριακή!

Το βράδυ της Τρίτης, ο αυριανός Δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της «Συμμαχίας», συνοδευόμενους από υποψηφίους συμβούλους του, έτυχαν θερμής υποδοχής στον Καρδαμά και στα Δουνέικα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς κατοίκους των δύο μεγάλων δημοτικών κοινοτήτων, να ακούσουν τους προβληματισμούς τους, τις επιθυμίες τους και να σχεδιάσουν μαζί το «αύριο» του δήμου Ήλιδας!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Χριστοδουλόπουλος και στελέχη του συνδυασμού, επισκέφτηκαν τη «ραχοκοκαλιά» του δήμου Ήλιδας, τις νευραλγικές υπηρεσίες της πόλης: όπως την Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το «πολύπαθο» από τις πολιτικές του παρελθόντος  Νοσοκομείο Αμαλιάδας, με την έλλειψη προσωπικού να αποτελεί το κύριο πρόβλημα στη υποτυπώδη μέχρι σήμερα λειτουργία τους.

Πρόβλημα, στο οποίο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας δεσμεύτηκε ότι θα παρέμβει, όπως και σε όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου μας, την επόμενη κιόλας ημέρα μετά την εκλογική νίκη του συνδυασμού του, στις 8 του Οκτώβρη.

Οι πολίτες του δήμου Ήλιδας δείχνουν τον δρόμο. Ζητούν την αλλαγή και την ζητούν τώρα!

Ζητούν το δήμο που τους αξίζει, τις δομές που έπρεπε να έχουν αποκτήσει εδώ και αρκετά χρόνια!

Ζητούν να αφήσουν πίσω τους την απομόνωση, την παρακμή και τη μιζέρια και να στρέψουν το βλέμμα τους στο Μέλλον!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ