Αέρας νίκης και πρωτιάς για τον Τάσο Κάπο

125

·      Το μήνυμα πως στις 8 Οκτώβρη ο Δήμος Ζαχάρως θα αλλάξει σελίδα έστειλαν οι εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και κατέκλυσαν το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Αλλάζουμε τον τόπο μας» στην πλατεία της Ζαχάρως την βραδιά των εγκαινίων 

Με την τήρηση «ενός λεπτού σιγή» για τους νεκρούς στις πλημμύρες της Θεσσαλίας, τις πυρκαγιές του Έβρου και για τον άτυχο Αντώνη που έχασε την ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά,  άρχισε τον χαιρετισμό του -στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης  «Αλλάζουμε τον τόπο μας», στην Ζαχάρω ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Κάπος.

Ήταν μια σεμνή εκδήλωση, όπως άλλωστε αρμόζει στις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα, παρουσία υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και πλήθους φίλων του συνδυασμού, που ξεκίνησε με τον αγιασμό από ιερείς της περιοχής Ζαχάρως και της Τριφυλίας.

Σε φορτισμένο κλίμα εξαιτίας των δραματικών στιγμών που περνάει η πατρίδα μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως Τάσος Κάπος ευχαρίστησε τους φίλους της παράταξης που βρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αλλάζουμε τον τόπο μας»

Ο Τάσος Κάπος μίλησε από καρδιάς και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των στελεχών που μετέχουν  στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της παράταξης επισημαίνοντας τον ομαδικό χαρακτήρα της και την ετοιμότητά τους να «ξεκολλήσουν» το Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας από τη στασιμότητα, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που είχε ασφυκτικά γεμίσει την πλατεία.

Εμφανώς συγκινημένος από την μαζική συμμετοχή των δημοτών της Ζαχάρως, δήλωσε ότι η παρουσία του κόσμου αποτελεί τον καταλύτη για το αποτέλεσμα των εκλογών του Οκτωβρίου, για να προσθέσει ότι είναι το εφαλτήριο της νίκης του συνδυασμού ενώ απηύθυνε προσκλητήριο προς όλους να ενώσουν δυνάμεις και να εμπιστευτούν την παράταξη «Αλλάζουμε τον τόπο μας»  για να διαμορφωθεί «ο δήμος Ζαχάρως που όλοι ονειρευόμαστε» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Εν συνεχεία, επεσήμανε πως η παράταξη, κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είναι προϊόν δημόσιας διαβούλευσης, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στον Δήμο Ζαχάρως και αναφέρθηκε στους βασικούς του πυλώνες, κερδίζοντας  πολλές φορές το αυθόρμητο χειροκρότημα των πολιτών.

Εκατοντάδες κατοίκων του Δήμο Ζαχάρως παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και έστειλαν μήνυμα νίκης και πρωτιάς.

Αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι θα δώσουν, μαζί με τον Τάσο Κάπο, τη μάχη των εκλογών. «Θέλω να ξέρετε ότι μοναδική μου έγνοια – μοναδική μας έγνοια-  είναι το συμφέρον και η προκοπή του τόπου μας. Του τόπου που όλα αυτά τα χρόνια είναι η βάση μου.

Εδώ γεννήθηκα!

Εδώ μεγάλωσα!

Εδώ ζω με την οικογένεια μου!

Εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μου!

Εδώ έχουμε οργανώσει όλοι, τη ζωή μας!

Αυτή τη σχέση που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσουμε να την έχουμε και μετά τις εκλογές

Και σας βεβαιώ θα βάλω τα δυνατά για να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας!» τόνισε καταχειροκροτούμενος  ο κ. Κάπος.  

Όλοι μαζί έγιναν μια ομάδα, δίπλα στον επικεφαλής, χαιρετώντας τους φίλους της παράταξης, που ανταπέδωσαν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.