Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ευχές σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για καλή σχολική χρονιά!

Κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς βρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης το πρωί της Δευτέρας και ευχήθηκε σε μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Πολύτιμο ταξίδι στη γνώση και τη δημιουργία» χαρακτήρισε το νέο σχολικό έτος ο κ. Λυμπέρης και κάλεσε τα παιδιά να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τα εφόδια που τους δίνει το σχολείο και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, συνδυάζοντας τα μαθήματα με τις δραστηριότητες.

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι η νέα σχολική χρονιά θα κυλήσει ήρεμα, ευχάριστα, δημιουργικά και αποτελεσματικά, με την συνεργασία όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Αρχικά ο κ. Λυμπέρης παρευρέθηκε στον Αγιασμό στο 4ο δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας, που μετατράπηκε σε Πειραματικό σχολείο. Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο Β’, παρουσία και του διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ανδρέα Καρατζά, οι οποίοι επίσης έδωσαν τις ευχές τους στους μαθητές.

Εν συνεχεία, έδωσε το παρών στους Αγιασμούς που τελέστηκαν στο 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας και στο 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας και εκτός από τις ευχές που έδωσε είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους μαθητές, όχι μόνο για την έναρξη του νέου σχολικού έτους αλλά γενικότερα για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ