Πρώτη συνάντηση των υποψηφίων της Ενωτικής Δημιουργίας στην Κρέστενα

149

«Πλημμύρισε» από νιάτα αλλά και έμπειρα στελέχη!

Σάκης Μπαλιούκος: «Μεταδίδουμε  το μήνυμα νίκης  σε όλους  τους δημότες, που  ήταν και δική τους επιμονή να είμαστε σήμερα εδώ»

Από νιάτα αλλά και έμπειρα στελέχη «πλημμύρισε»  το βράδυ της Παρασκευής  η Κρέστενα, κατά την πρώτη συνάντηση των υποψηφίων της Ενωτικής Δημιουργίας του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης,  δίπλα από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Τα δεκάδες μέλη του συνδυασμού Ενωτική Δημιουργία, δημιούργησαν  ατμόσφαιρα  αισιοδοξίας, ενθουσιασμού  αλλά και ελπίδας για το αύριο του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με τη συνέχιση των εντατικών προσπαθειών  που γίνονται  εδώ και πολλά χρόνια από τη Δ.Α. με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σ. Μπαλιούκο, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης.

Μιλώντας κατά τη συγκέντρωση ο κ. Μπαλιούκος, αφού καλωσόρισε όλους  τους υποψηφίους και κυρίως τους  πολλούς νέους και αξιόλογους ανθρώπους, που απαρτίζουν   το ψηφοδέλτιο της παράταξής του, τους μετέφερε το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, το οποίο όπως είπε θα μεταδοθεί σε όλα τα χωριά και τα σπίτια του Δήμου.

Επίσης αναφέρθηκε στο πολλά και σημαντικά έργα που γίνονται και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος ήταν παρόν σε όλες τις κρίσεις (φτώχεια, covid, πυρκαγιές, πλημμύρες κ.α.), σε αντίθεση με κάποιους άλλους που, όπως τόνισε,  ήταν  παντού απών και κοίταζαν πώς να σώσουν την ατομική περιουσία τους…

«Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα ενημερώσουμε τον κόσμο σε όλο το Δήμο, που  άλλωστε ήταν και δική τους επιμονή να είμαστε σήμερα εδώ» ανέφερε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.