Παρουσίαση των 7 υποψηφίων  συμβούλων στην ΔΚ Βαρθολομιού, με την “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πηνειού, του Υποψηφίου Δημάρχου ΑΛΕΞΗ ΑΘ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ.

114

Μας Ενώνει ένα Καλύτερο αύριο!

Ήρθε η ώρα, που ο λαός μπορεί πια να κρίνει και να συγκρίνει. Στις 8 Οκτώβρη βάζει στο περιθώριο αυτούς που σπατάλησαν τα χρήματα του Δήμου. Στις 8 Οκτώβρη βάζει τέλος στην αδιαφάνεια, στην κακοδιαχείριση, στην οπισθοδρόμηση, στη μιζέρια και στην εσωστρέφεια. Στις8 Οκτώβρη βάζει τέλος στην χειμερία νάρκη που κράτησε ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας ΄΄ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ΄΄, Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πηνειού.

Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσουμε το σύνολο των ανθρώπων που τον στελεχώνουν, ένα μίγμα έμπειρων, νέων προσώπων αλλά κυρίως νέων ανθρώπων που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά,  μαζί με το έμβλημα – όνομα του συνδυασμού μας αλλά και το πρόγραμμά μας.

Σε αυτόν τον ωραίο αγώνα που έχουμε ξεκινήσει εδώ και μήνες, ενωτικό και νικηφόρο, σας θέλουμε όλους κοντά μας.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της ΔΚ Βαρθολομιού εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, που τιμούν το ψηφοδέλτιό μας  και  δραστηριοποιούνται με επιτυχία σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, οικογενειάρχες, επιστήμονες, νέους ανθρώπους με διάθεση προσφοράς, είναι:

1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος – Απόφοιτος ΙΕΚ Υπηρεσιών Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών.

2. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Δάσκαλος –  Δ/ντης 1ου Δ.Σ. Βαρθολομιού – Διδάκτωρ Παν. Ιωαννίνων.

3. ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος.

4. ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Συνταξιούχος Ξενοδοχουπάλληλος.

5. ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Υπάλληλος Δασαρχείου Πύργου.

6. ΠΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Δάσκαλος – Δ/ντης 2ου Δ.Σ. Βαρθολομιού &Πρόεδρος Δ.Κ. Βαρθολομιού.

7. ΤΟΥΜΠΟΥ ΝΙΚΟΛΙΑ  –  Νηπιαγωγός &Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δ.Σ. Βαρθολομιού

Αλέξης Αθ. Καστρινός

Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Πηνειού