Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΗ Διονυσία Β. Κατσικονούρη υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου...

Η Διονυσία Β. Κατσικονούρη υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου για την δημοτική κοινότητα Πύργου

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Διονυσία Κατσικονούρη, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία, καθώς στην τρέχουσα θητεία είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου (ΔΟΠΠ).

Η Διονυσία Κατσικονούρη είναι υπάλληλος της ΕΠΑΣ Δ.ΥΠ.Α (ΟΑΕΔ) Πύργου. Είναι απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) και πτυχιούχος Παν/μίου Ανθρωπιστικών Σπουδών. Η διαρκής διάθεση για μάθηση και η περαιτέρω εξειδίκευση της επιστήμης της, την οδήγησαν σε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών με αντικείμενο στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Επίσης είναι υποψήφια Διδάκτωρ στου Ιονίου Πανεπιστημίου.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά και θέτει τον εαυτό της στη «μάχη» της ψήφου, είναι γνώστρια των αυτοδιοίκητων θεμάτων, καθώς είναι σύζυγος του Δημοτικού Συμβούλου Πύργου, πρώην Αντιδημάρχου και επί σειρά ετών Νομαρχιακού και Περιφερειακού Συμβούλου, Ανδρέα Σκαρτσιάρη.

Η ίδια δηλώνει: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πύργου κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλογια την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του. Συμπορεύομαι μαζί του, για την αξιοσημείωτη προσφορά του στον συνάνθρωπο, στην αγάπη για την πόλη μας που έχει στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Συντάσσομαι στην Ανάπτυξη-Συμμετοχή-Ανανέωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης για το αύριο της πόλης μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ