5η Λευκή Νύχτα: Η Αμαλιάδα ντύνεται απόψε γιορτινά!

206

Η μεγάλη βραδιά για την Αμαλιάδα έφτασε. Απόψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος διοργανώνουν την 5η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας.

Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ξεκινά στις 20:00 έως τις 03:00, ενώ πολλές εκπλήξεις και μεγάλες εκπτώσεις περιμένουν τους επισκέπτες, με τη βραδιά να κορυφώνεται με την μεγάλη συναυλία των Onirama στο κέντρο της πόλης.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Φώτης Νικολόπουλος: «Απόψε σας υποδεχόμαστε για την 5η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Από την πλευρά μας, σαν Εμπορικός Σύλλογος διοργανώνουμε μια γιορτή όπου καλεσμένοι θα είναι όλοι οι πολίτες του Νομού, καθώς και όλοι επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή μας. Έχουμε φροντίσει να έχουμε ντύσει την βραδιά μας με πλούσια μουσική με κεντρικό καλεσμένο το Venus FM και άλλες εκδηλώσεις, παράλληλα με τη μεγάλη μας συναυλία στις 23:30 με τους Onirama. Θα έχουμε και άλλες δράσεις, νωρίτερα στην πλατεία Μπελογιάννη όπου θα μας τιμήσει με την παρουσία της η Κάτια Σαμαντζή και θα έχουμε και το γυμναστήριο Αθλοκίνηση καθώς και το κομμωτήριο Δημιουργίες που θα κάνει μια παρουσίαση. Σαν καταστήματα και σαν έμποροι έχουμε ετοιμάσει εκπτώσεις μεγαλύτερες από τις προηγούμενες χρονιές, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Εξάλλου μέρος αυτής της κοινωνίας είμαστε και αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στην κάθε οικογένεια. Γι αυτό τον λόγο όλοι οι συνάδελφοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με χαμόγελο, με χαρά, να διασκεδάσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!».