«Ταξίδεψαν» με τη Μελίνα Κανά!

120

Πλήθος κόσμου  παραβρέθηκε στη συναυλία του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στην Δ.Κ. Καλλιθέας

*Την προσπάθεια του Δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου για ποιοτικές εκδηλώσεις, εξήρε η δημοφιλής ερμηνεύτρια

Μοναδικές  στιγμές έζησαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου   εκατοντάδες  κάτοικοι και επισκέπτες στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Μελίνας Κανά, στο κατάμεστο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Δ.Κ. Καλλιθέας.

Η παρουσία  του κοινού ήταν μεγαλύτερη από  κάθε προηγούμενη φορά, από μικρούς και μεγάλους που προσήλθαν στην  Καλλιθέα για να δουν από κοντά την  αγαπημένη τους τραγουδίστρια, στη συναυλία την οποία  διοργάνωσε  ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, για τη διοργάνωση  ποιοτικών εκδηλώσεων, εξήρε και η ίδια η διαχρονική καλλιτέχνιδα, εκφράζοντας  συγχρόνως το θαυμασμό της για τις ομορφιές αλλά και όλη την εικόνα του Δήμου.

Η Μελίνα Κανά τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της, που την έχουν κατατάξει ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ δίπλα της είχε και τον ανερχόμενο νεαρό τραγουδιστή  Αλέξανδρο Δάικο, που με τη σειρά του απέσπασε το θεσμό χειροκρότημα των θεατών.

Μεγάλος αριθμός παρευρισκόμενων εξάλλου, κυρίως νεαρής ηλικίας, βρέθηκαν πολύ κοντά  στους καλλιτέχνες, συνοδεύοντάς τους στις μεγάλες επιτυχίες τους, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε στους παρευρισκόμενους ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αλιφείρας  κ. Βασίλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε τη σπουδαιότητα των εν λόγω εκδηλώσεων για την ευρύτερη περιοχή, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή στη διοργάνωση της συναυλίας και από τον πολιτιστικό σύλλογο Καλλιθέας.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Αθανασία Κουσκουρή, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αν. Καρνάρος, Μίλτος Γεωργακόπουλος και Κώστας Τσαρουχάς, ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Καλλιθέας κ. Φώτης Νικολακόπουλος,  εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, πρόεδροι κοινοτήτων, αιρετοί κ.α.

Κότσιρας και Τσαλιγοπούλου

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του καλοκαιριού 2023 στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σάββατο 12 Αυγούστου στο χώρο του θεάτρου Γιορτής  Σταφίδας Κρεστένων,  με τον Γιάννη Κότσιρα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή  13 Αυγούστου στην Ανδρίτσαινα, με την επίσης αγαπημένη τραγουδίστρια  Ελένη Τσαλιγοπούλου,  που αναμένεται να  ενθουσιάσει το κοινό με τις σημαντικές  επιτυχίες της.