Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝέες δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Νέες δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»

 *  Αθανασία Τσιρώνη-Καραντώνη, Γιάννης Σιδηροκαστρίτης, Γιώργος Πέτσας, Κώστας Κυριακόπουλος

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τέσσερα νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, που ο καθένας παράλληλα έχει διαπρέψει στον επαγγελματικό του χώρο εργασίας και παραγωγής, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.

Πρόκειται για τους: Αθανασία Τσιρώνη-Καραντώνη, Επιχειρηματία, Γιάννη Σιδηροκαστρίτη, Πρόεδρο τ.κ. Σκουροχωρίου, Γιώργο Πέτσα, Ελεύθερο επαγγελματία, Κώστα  Κυριακόπουλο-Ιδιωτικό υπάλληλο.

Αθανασία Τσιρώνη-Καραντώνη- Επιχειρηματίας

Η Αθανασία Τσιρώνη-Καραντώνη κατάγεται από την τ.κ. Ελαιώνα και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον επιχειρηματικό τομέα.

Ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο, έχει ξεχωρίσει με την εθελοντική της προσφορά αλλά και την συνδικαλιστική της δραστηριότητα.

Άνθρωπος δραστήριος, ανήσυχος με έμφυτη προσφορά προς το συνάνθρωπο, δηλώνει για την υποψηφιότητά της: «Επιθυμώ δημοσίως να ευχαριστήσω τον κ. Αντωνακόπουλο για την πολύ τιμητική του πρόταση να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Εκτιμώ τον αγωνιστικό και μαχητικό του χαρακτήρα, που αποτελεί εγγύηση για την ανοδική πορεία της πόλης και του Δήμου μας. Ο Τάκης Αντωνακόπουλος είναι η καλύτερη επιλογή και αυτό αποδεικνύεται με το έργο που έχει ήδη παρουσιάσει και το όραμα που έχει για την επόμενη πενταετία».

Γιάννης Σιδηροκαστρίτης- Πρόεδρος Σκουροχωρίου

Ο Γιάννης Σιδηροκαστρίτης είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός και πρόεδρος της Κοινότητας Σκουροχωρίου, όπου παράλληλα διατηρεί κατάστημα.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι πολυετής και επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει για το καλύτερο στον τόπο.

Όπως ανέφερε: «Η αγάπη για τον τόπο μου και η όρεξη να προσφέρω, καθώς και η ταύτιση των απόψεων μου με αυτές του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου, όσον αφορά στην κατεύθυνση του Δήμου αλλά και των ενεργειών και δράσεων για τα χωριά μας και για την πρωτεύουσα μας, με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του – για την οποία τον ευχαριστώ – και να αποφασίσω να συστρατευτώ μαζί του. Έχω την όρεξη, τη γνώση και τη διάθεση να προσφέρω στο συνάνθρωπο και έχοντας παράλληλα την έως τώρα αυτοδιοικητική εμπειρία γνωρίζω τα θέματα της περιοχής και το που πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα. Έτσι, θα βρεθώ ξανά στην πρώτη γραμμή του αγώνα και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την καθημερινότητα και την καλύτερη διαβίωση».

Γιώργος Πέτσας- Ελεύθερος επαγγελματίας

Ο Γιώργος Πέτσας κατάγεται από το Λεβεντοχώρι και έχει διατελέσει στο παρελθόν τοπικός σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Λεβεντοχωρίου. Ασχολείται επί σειρά ετών με τα κοινά, με έμπρακτο ενδιαφέρον για τους συμπολίτες του.

Ο ίδιος δηλώνει: «Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Αντωνακόπουλου και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”! Και θα το κάνουμε πράξη».

Κώστας Κυριακόπουλος– Ιδιωτικός υπάλληλος

Ο Κώστας Κυριακόπουλος είναι Ιδιωτικός υπάλληλος, κατάγεται από την τ.κ. Χειμαδιού και είναι πρόεδρος του Α.Ο. Κεραυνός Χειμαδιού.

Εκτός από την έντονη ενασχόλησή του επί σειρά ετών με τον αθλητικό χώρο, είναι μέλος του Γραφείου Εθελοντισμού από την αρχή της δημιουργίας του.  Είναι παντρεμένος με ένα ανήλικο παιδί.

Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται στη μάχη της αυτοδιοίκησης και ο λόγος δεν είναι άλλος από την βαθιά εκτίμηση και πίστη που τρέφει στο πρόσωπο του Δημάρχου Πύργου. Όπως ανέφερε: «Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, γιατί είναι ο μόνος από τους υποψήφιους Δημάρχους που μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας, να αλλάξει την πόλη και τις τοπικές μας κοινότητες. Ήδη, στα χρόνια της πρώτης του θητείας έχει δείξει τα πιο θετικά δείγματα γραφής. Έτσι, θέτω κι εγώ τις όποιες δυνάμεις μου στις υπηρεσίες του ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί, το όραμα και το έργο του».

  * * *   Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό τους νέους υποψήφιους, δηλώνοντας:

– «Καθημερινά και μάλιστα με όλο πιο εντατικό ρυθμό, η ενωτική ανεξάρτητη παράταξή μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται συνεχώς δραστήριους ανθρώπους από όλους τους χώρους, με αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες τους. Άνθρωποι της καθημερινότητας, της εργασίας, με κοινά οράματα και στόχους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξή μας σε αυτή την πορεία νίκης για το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας. Καλωσορίζουμε στο μεγάλο μας συνδυασμό νέους καταξιωμένους ανθρώπους σε μια συνεργασία συστράτευσης. Με χαρά υποδεχόμαστε, την Αθανασία Τσιρώνη-Καραντώνη, τον Γιάννη Σιδηροκαστρίτη, τον Γιώργο Πέτσα, τον Κώστα Κυριακόπουλο, στη μεγάλη ένωση δυνάμεων μέσα στη διαρκή προσπάθεια μας για έναν καλύτερο Πύργο κι έναν καλύτερο Δήμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ