Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟ Γιώργος Λάγαρης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ο Γιώργος Λάγαρης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ανδραβίδας βρίσκεται ο Γιώργος Λάγαρης. Ο κ. Λάγαρης που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Λέντζα να είμαι υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» στην Κοινότητα Ανδραβίδας. Ο Γιάννης Λέντζας  με το έργο του έχει αποδείξει ότι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Νομό μας. Με Δήμαρχο τον Γιάννη Λέντζα και την επόμενη τετραετία μπορούμε όλοι μας να οραματιζόμαστε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας», δήλωσε ο Γιώργος Λάγαρης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε:  «Ο Γιώργος Λάγαρης έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας η προσχώρησή του.  Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ BIOΓPAΦIKO ΣHMEIΩMA ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΑΡΗ

Ο Γιώργος Λάγαρης ζει και δραστηριοποιείται στην Ανδραβίδα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα στην πλατεία της Ανδραβίδας για 30 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ