Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Δυναμικές υποψηφιότητες με την παράταξη του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”

 *   Ιωάννης Τσόπελας, Αβραάμ (Μάκης) Κόκκαλης, Γιώργος Βαγγόπουλος, Παναγιώτης Τσαγκαλιάς 

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσονται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τέσσερα νέα και καταξιωμένα πρόσωπα, που ο καθένας παράλληλα διαπρέπει στον επαγγελματικό του χώρο, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη και το Δήμο.

Πρόκειται για τους: Ιωάννη Τσόπελα-εκπαιδευτικό μαθηματικό, Αβραάμ (Μάκη) Κόκκαλη-πτυχιούχο καθηγητή φυσικής αγωγής, Γιώργο Βαγγόπουλο-ιδιωτικό υπάλληλο, Παναγιώτη Τσαγκαλιά-παραγωγό μουσικών εκδηλώσεων. 

 * Ο Γιάννης Τσόπελας γεννήθηκε το 1971 στον Πύργο (με καταγωγή από τα Χανάκια). Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα Πανεπιστημίου Αθηνών (λαμβάνοντας από το Ι.Κ.Υ υποτροφία επίδοσης). Από το 2002 (μετά από γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ) υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση σε σχολικές μονάδες του Ν.Ηλείας. Έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις ευθύνης κυρίως σε ότι αφορά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ενώ είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Από το 2009 είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Ε.Μ.Ε Ηλείας «Ιππίας ο Ηλείος» ενώ από το 2018 και μετά Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Ν. Ηλείας. Είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού «Ευκλείδης Β» της Ε.Μ.Ε συμμετέχοντας με συγγραφή εργασιών και άρθρων καθώς και του μαθηματικού –διαδικτυακού-περιοδικού «Μελέτη». Εργασίες και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί και στο μαθηματικό Περιοδικό «Απολλώνιος». Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Ανδριοπούλου κι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αγγελική (φοιτήτρια Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π) και την Παναγιώτα (μαθήτρια Γυμνασίου).

Ο ίδιος δηλώνει: «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα το τιμητικό κάλεσμα του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου γιατί είναι ο άνθρωπος που άλλαξε σελίδα στην εικόνα και τη λειτουργία του Δήμο Πύργου.                                                                                                                                        Ως Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Ν.Ηλείας «ΙΠΠΙΑΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ» συνεργάστηκα πολλές φορές μαζί του. Με ενδιαφέρον  και αποφασιστικότητα στήριξε όλες τις δράσεις του Παραρτήματός μας. Κορυφαία στιγμή για την εύρυθμη λειτουργία του Παραρτήματος από την ίδρυσή του το 2007, αποτελεί το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε δωρεάν χώρους για γραφεία  του Παραρτήματος. Σε αυτό το πολυετές αίτημα, λύση έδωσε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη του στην επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα.                                                                        Καλώ τους πολίτες του Δήμου Πύργου, ενωμένοι, να στηρίξουμε το Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, τη μοναδική επιλογή που έχουμε ώστε να συνεχίσει να είναι ο Πύργος πρωτοπόρος».

* Ο Αβραάμ (Μάκης) Κόκκαλης είναι Καθηγητής-Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, με έντονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη αθλητική αλλά και εθελοντική δράση. Συνέδραμε ουσιαστικά και εθελοντικά,  με οργανωτικό και συλλογικό πνεύμα, σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Πύργου την τελευταία τετραετία. Δράσεις που απευθύνθηκαν σε όλες τις ηλικίες, όπως: ποδηλατάδα, παιχνίδια στην άμμο, run, beach soccer κ.α.

Ο ίδιος δηλώνει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πύργου για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Όλοι μαζί, ενώνουμε συλλογικές δυνάμεις να αλλάξουμε την πόλη. Να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη δυναμική το έργο που ξεκίνησε ο κ. Αντωνακόπουλος. Αναφορικά με τον τομέα μου, τον αθλητισμό, έχω να υπογραμμίσω ότι ο Δήμαρχος Πύργου, έδωσε ζωή στην πόλη με πληθώρα αθλητικών δράσεων. Στάθηκε δίπλα στη νέα γενιά, στο μέλλον της πόλης. Και εκεί οφείλουμε να στοχεύσουμε. Στο ποιοτικό επίπεδο διαβίωσης που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας τόσο μέσα από τον αθλητισμό όσο και άλλες δράσεις».

* Ο Γιώργος Βαγγόπουλος, είναι 26 χρόνων, ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εστίασης και σπουδαστής ΙΕΚ Λογιστικής.  

Ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία με έντονη πολιτική συνείδηση και διαρκή δράση σε τοπικό επίπεδο. Πρόσφατα εξελέγη γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Ο ίδιος δηλώνει: «Με το όραμα, τη θέληση και το πείσμα του Δημάρχου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, ο καλύτερος Πύργος είναι μπροστά μας. Καθημερινά αφουγκράζομαι την αγωνία των ανθρώπων της νέας γενιάς, για μια πόλη ελκυστική, με θέσεις εργασίας και ευκαιρίες, που θα κρατήσει τους νέους στον τόπο τους. Η αλλαγή που σημειώθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι εμφανής. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε σίγουρα να αλλάξουμε τον Πύργο!»

* Ο Παναγιώτης Τσαγκαλιάς ασχολείται επαγγελματικά με την Παραγωγή Μουσικών Εκδηλώσεων καθώς και το χώρο των Ηχητικών Καλύψεων. Ασχολείται για πρώτη φορά με τα αυτοδιοικητικά κοινά. Δηλώνει ενεργός πολίτης που αφουγκράζεται τις ανησυχίες των νέων και έτοιμος να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Όπως ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου να συμπεριληφθώ στον συνδυασμό! Νιώθω ιδιαίτερη τιμή ανήκω στην παράταξη της σταθερότητας, της προσφοράς και των έργων για αυτόν τον τόπο!

Από την αρχή της υποψηφιότητας του και μετέπειτα στην εκλογή του, πίστεψα στο όραμα του και τώρα θέτω και τις δικές μου δυνάμεις σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε για μία πόλη σύγχρονη, με ανάπτυξη, πράξεις και μέλλον για τα παιδιά μας!

Μαζί ενωμένοι!».

Παν. Αντωνακόπουλος: «Ενώνουμε δυνάμεις για το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας»

Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό τους νέους υποψήφιους, δηλώνοντας:

– «Η ενωτική ανεξάρτητη παράταξή μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται συνεχώς δραστήριους ανθρώπους από όλους τους χώρους, με αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες τους. Άνθρωποι της καθημερινότητας, της εργασίας, με κοινά οράματα και στόχους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξή μας για το καλύτερο μέλλον του δήμου μας, για έναν τόπο με περισσότερες υποδομές, με περισσότερες θέσεις εργασίας, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Καλωσορίζουμε στο μεγάλο μας συνδυασμό νέους καταξιωμένους ανθρώπους σε μια συνεργασία συστράτευσης. Με χαρά υποδεχόμαστε τους Ιωάννη Τσόπελα, Μάκη Κόκκαλη, Γιώργο Βαγγόπουλο, Παναγιώτη Τσαγκαλιά, στην ένωση δυνάμεων μέσα στη διαρκή προσπάθεια μας για έναν καλύτερο Πύργο του μέλλοντος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ