Γαστούνη: Ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον μετά τις επιτυχίες τους στις Πανελλαδικές

2324

Δύο ακόμα παιδιά από τη Γαστούνη που διαγωνίστηκαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις έχουν κάθε λόγω να χαμογελούν και να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον καθώς κατάφεραν να πετύχουν το στόχος τους. Ο λόγος για την Μιλένα Μουτσάι και τον Γιάννη Νικολόπουλο μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαστούνης.

Η Μιλένα Μουτσάι συγκέντρωσε 17.525 μόρια και έχει κάθε λόγο να χαμογελά: «Αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένη και υπερήφανη για το αποτέλεσμα που κατάφερα. Ήταν μια απαιτητική περίοδος με πολλή κούραση και άγχος, στο τέλος όμως όλα άξιζαν τον κόπο. Στόχος μου είναι η Αγγλική Φιλολογία και πλέον ελπίζω στην επίτευξη του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και την οικογένειά μου , οι οποίοι πάντοτε με στήριζαν σε κάθε βήμα και να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή τύχη στην νέα τους ζωή!».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Νικολόπουλος κάνει όνειρα καθώς πέτυχε και ο ίδιος το στόχο του: «Νιώθω ευχαριστημένος και ταυτόχρονα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που κατάφερα στις πανελλήνιες με σκοπό να πετύχω τους στόχους μου. Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια μου αυτή , ήταν οι καθηγητές του σχολείου μου, των ιδιαίτερων μαθημάτων μου, καθώς επίσης και οι γονείς μου , που με στήριξαν στην απαιτητική αυτή χρόνια. Τους ευχαριστώ όλους εγκάρδια και εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους υποψηφίους φοιτητές και μη. Και τέλος, με τη δυνατότητα που μου δίνεται να επιλέξω αρκετές σχολές , έχω όλο το χρόνο μέχρι τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού έτσι ώστε να αποφασίσω για τις προτεραιότητες μου».