Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Παίζοντας με τον Καραγκούνη» από το ΕΕΕΕΚ και τον Δήμο Πύργου

«Παίζοντας με τον Καραγκούνη» από το ΕΕΕΕΚ και τον Δήμο Πύργου

 «Γκολ» στην αισιοδοξία!

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκαν το καλοκαίρι τα ξεχωριστά παιδιά του ΕΕΕΕΚ Πύργου. Με τη στήριξη του Δήμου Πύργου, η εκπαιδευτική δομή σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑμεΑ «Ήλις», το Σωματείο Παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ηλείας, το ΚΔΑΠμεΑ «Διάπλασις» και το 2ο δημοτικό σχολείο Πύργου, διοργάνωσε μια πρωτότυπη αθλητική δράση με τον πρωταθλητή Ευρώπης Γιώργο Καραγκούνη.

Όλα τα ξεχωριστά παιδιά μαζί με μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου, είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο και να σουτάρουν με τον «άρχοντα» των ελληνικών και ευρωπαϊκών γηπέδων. Μια δράση όπου η χαρά και η ευαισθησία περίσσευε, με τον Γιώργο Καραγκούνη να γίνεται ο καλύτερος συμπαίκτης των παιδιών!

Η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη καλωσόρισε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που παρευρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Καλωσορίζουμε έναν αθλητή που κόσμησε τον ελληνικό αθλητισμό με το ταλέντο του, το πάθος του, τον ενθουσιασμό και το ήθος του. Ένα παιδί του τόπου μας που μας έκανε υπερήφανους, αγωνιζόμενος με μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες και τίμησε όσο κανένας άλλος τη φανέλα της Εθνικής μας», κι ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για τη στήριξή του σε κάθε δράση του ΕΕΕΕΚ.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Αντωνακόπουλος, ευχαρίστησε τον Γιώργο Καραγκούνη που αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση, τονίζοντας ότι είναι ένας αθλητής που τα έχει κάνει όλα για τη φανέλα και την ελληνική σημαία. Απευθυνόμενος στα παιδιά είπε: «Είμαστε όλοι εδώ για να δείξουμε ότι δεν μας χωρίζει τίποτα. Κάθε διαφορετικότητα έχει μια διαφορετική διάσταση. Είμαστε όλοι ίσιοι και όλοι διαφορετικοί. Προχωράμε με δύναμη στη ζωή μπροστά, με αισιοδοξία».

Στην αθλητική εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο παραολυμπιονίκης Πολυχρόνης Πολυχρονόπουλος, ο  υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Διονύσης Καλαματιανός, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού Γιάννης Σπηλιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Σωματείου παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ηλείας Γιώργος Παπανικολόπουλος κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ