Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ξενιών

96

Ο Στέλιος Τσίγγανος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ξενιών με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κοινότητας Στέλιος Τσίγγανος. Ο κ. Τσίγγανος , που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας»

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου. Η προσφορά του στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε ο Στέλιος Τσίγγανος.

«Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!»

Καλωσορίζοντας τον Στέλιο Τσίγγανο στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Στέλιο Τσίγγανο. Η επιτυχημένη διαδρομή του και η διάθεσή του για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΒΙΚΟ ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ

Ο Στέλιος Τσίγγανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ξένιες, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Διατηρεί επιχείρηση στη Πάτρα και κτηνοτροφική μονάδα στις Ξενιές. Ήταν Πρόεδρος για 15 χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξενιών. Στις εκλογές του 2019 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Ξενιών.