Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Φεύγει για Ανόβερο η 12χρονη Νικολία – Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της...

Πάτρα: Φεύγει για Ανόβερο η 12χρονη Νικολία – Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της μητέρας

Οπως έγινε γνωστό ο στόχος  για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για το ταξίδι «ζωής» της 12χρονης Νικολίας, από την Πάτρα, στο Ανόβερο για να χειρουργηθεί, επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα.

Το ζητούμενο ήταν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το ταξίδι «ζωής» στο Ανόβερο για τη 12χρονη Νικολία από την Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Οπως έγινε γνωστό ο στόχος επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα, οπότε και συγκεντρώθηκαν 85.327 ευρώ για το ταξίδι της 12χρονης Νικολίας.

Η μητέρα της 12χρονης Νικολίας, Γιάννα Μπακοπούλου απηύθυνε μέσω του facebook ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους όσοι βοήθησαν.

«Σήμερα μετά από δέκα ολόκληρους μήνες θα μπορέσω να κλείσω τα μάτια μου και να ξεκουραστώ με μια μόνο σκέψη να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο και όχι με χιλιάδες σκέψεις που με κρατούσαν ξάγρυπνη για το πώς θα βοηθήσω το παιδάκι μου!», ανέφερε η μητέρα της 12χρονης

Σε ανάρτηση του Οργανισμού «Πράξη Αγάπης» αναφέρεται πως «σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και εκ μέρους της οικογενείας, η οποία είναι εξαιρετικά συγκινημένη με την αγάπη που τους δείξατε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Μέσα σε 2 μέρες όλοι μαζί κάναμε το ακατόρθωτο εφικτό. Τώρα η Νικολία θα δώσει τον δικό της αγώνα και ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα! Γλυκό μας κορίτσι οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου! Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις!».

Η «μπάρα» στο «Πράξη Αγάπης» έφθασε στο 100% το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και οι δωρεές που έγιναν άγγιξαν τις 85.337 ευρώ, ενώ ο στόχος ήταν 81.257 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ