Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑστρονομική Βραδιά  Γνωριμίας με το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας

Αστρονομική Βραδιά  Γνωριμίας με το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας

Από την Αστρονομική Εταιρεία Ηλείας Βέγας

Η Αστρονομική εταιρεία Ηλείας Βέγας, διοργανώνει Αστρονομική Βραδιά Γνωριμίας με το κοινό, σήμερα, Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 20:00, στην Αίθουσα Εκθέσεων Δημοτικού Θεάτρου Αμαλιάδας (Πολυχώρος).
Στα πλαίσια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με τα μέλη του Βέγα, να παρακολουθήσει την έκθεση αστροφωτογραφίας, να έρθει σε επαφή με τηλεσκόπια και να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας τους, καθώς και να παρακολουθήσει ομιλία αστρονομικού περιεχομένου.
Η Αστρονομική εταιρεία Ηλείας, Βέγας, είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που δραστηριοποιείται στον νομό απαριθμώντας ήδη αρκετές δεκάδες εκδηλώσεις τόσο ανεξάρτητα, όσο και σε συνεργασία με σχολεία, συλλόγους, δήμους και κοινότητες. Έχει προσφέρει δωρεάν μαθήματα Αστρονομίας σε μαθητές όλων των βαθμίδων, ενώ ανά τα τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει ομιλίες και βραδιές αστροπαρατήρησης για πρακτική εφαρμογή της Αστρονομικής γνώσης.
Εκτός από την προαγωγή της επιστήμης της Αστρονομίας/Αστροφυσικής και των επιστημών γενικότερα, απώτερος στόχος του Βέγα, είναι και η ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας του διαστημικού χώρου στην περιοχή της Ηλείας.
Τονίζουμε ότι στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ