Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠΥΡΓΟΣ: Προσδοκίες για αυξημένη κίνηση την περίοδο του Πάσχα

ΠΥΡΓΟΣ: Προσδοκίες για αυξημένη κίνηση την περίοδο του Πάσχα

Μοναδικές αγορές με «άρωμα»… Ηλείας

Το Πάσχα είναι μία πολύ ιδιαίτερη γιορτή για όλους μας και καθώς «μετράμε» αντίστροφα προς αυτό, οι καταστηματάρχες του Πύργου δηλώνουν ότι η τοπική αγορά είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της εορταστικής περιόδου και ευελπιστούν σε τόνωση της εμπορικής κίνησης αυτήν την εβδομάδα . Ο βροχερός καιρός δεν βοήθησε την κατάσταση, και πλέον οι έμποροι προσδοκούν σε αγορές της τελευταίας στιγμής, κι αφού θα έχει καταβληθεί το δώρο του Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα.

Η «ΠΡΩΤΗ» επιλέγει να στηρίξει την τοπική αγορά και όχι αδίκως, αφού μία μικρή βόλτα στους δρόμους τους Πύργου θα σας πείσει για τις δεκάδες επιλογές που θα βρείτε σε λαμπάδες, παιχνίδια, είδη δώρων, γούρια αλλά και πασχαλινά διακοσμητικά στα καταστήματα του Πύργου. Η «ΠΡΩΤΗ» σας δίνει μία μικρή γεύση για τις αγορές σας ενόψει Πάσχα,  ευελπιστώντας για μία καλύτερη καθημερινότητα και ανάκαμψη της τοπικής αγοράς και με τη βοήθεια του «καλαθιού  των νονών» που έχει τεθεί σε εφαρμογή, θα διευκολύνει τις αγορές ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Θεοδώρα Δασκοπούλου

«Ευδώρα»

«Έχει ξεκινήσει η κίνηση και είμαστε αισιόδοξοι. Ευελπιστούμε ότι θα κορυφωθεί την Μεγάλη Εβδομάδα και ότι ο κόσμος θα στηρίξει την τοπική αγορά. Να έχει υγεία, αγάπη και ειρήνη όλος ο κόσμος. Καλό Πάσχα».

Στο κατάστημα «Ευδώρα» στην Μιαούλη 1 στον Πύργο, θα βρείτε λαμπάδες, πασχαλινά

είδη, αλλά και ότι αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού σας με υπέροχες ιδέες για να φτιάξετε το χώρο σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Μαρία Βασιλοπούλου

«Το παραμύθι»

«Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, σε όλο τον κόσμο με υγεία».

«Στο κατάστημα «Το παραμύθι» στην Ξάνθου & Μ. Αλεξάνδρου 9 στον Πύργο, θα βρείτε λαμπάδες, πασχαλινά είδη διακόσμησης αλλά και έναν μικρό επίγειο παράδεισο για τους μικρούς μας φίλους, αφού ότι παιχνίδι ψάχνετε από τις μεγαλύτερες εταιρίες, θα το βρείτε εκεί».

Θανάσης Τσαούσης

«Tucan concept store»

H κίνηση στην αγορά πασχαλιάτικων ξεκινά  αυτές  τις μέρες. Εμείς ως επιχείρηση προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία  σε λαμπάδες για όλες τις ηλικίες, γούστα και βαλάντια. Διακοσμητικά πασχαλινά δώρα εναλλακτικά και πρωτότυπα με ιδιαίτερο ύφος.

Kαλή Aνάσταση.

Στο κατάστημα «Tucan concept store» στην Γρηγορίου Ε’ 4 στον Πύργο, θα βρείτε λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά είδη, υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα, φτιαγμένα όλα με αγάπη και μεράκι… ότι πιο ιδιαίτερο θα το βρείτε εκεί. Μία επίσκεψη θα σας πείσει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ