Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαH αθλητικογράφος από τον Πύργο, Πηνελόπη Γκιώνη στο πλευρό του συντρόφου της...

H αθλητικογράφος από τον Πύργο, Πηνελόπη Γκιώνη στο πλευρό του συντρόφου της Μίλτου Τεντόγλου

Μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής του φαίνεται να διανύει ο Μίλτος Τεντόγλου και στην προσωπική του ζωή. Ο 24χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος είναι τρισευτυχισμένος στο πλευρό της αθλητικογράφου Πηνελόπης Γκιώνη από τον Πύργο.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Κορύνας Μανταγάρη στη “Real Life”, οι δυο τους είναι έτοιμοι να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να συγκατοικήσουν.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο και απαιτητικό πρόγραμμα, ωστόσο, φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στην κοπέλα του που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, η Πηνελόπη Γκιώνη βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ.

Η Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά πάντα μια διακριτική στάση.

Ο αθλητισμός και η αγάπη που μοιράζονται για το στίβο ήταν αυτά που τους έφεραν κοντά. Τον Αύγουστο του 2021, όταν ο Μίλτος Τεντόγλου ταξίδευε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είχε στο μυαλό του τίποτα άλλο παρά το πως θα κάνει την καλύτερη επίδοση.

Τα δυνατά της για να καλύψει τους αγώνες είχε βάλει και η αθλητικογράφος που βρέθηκε στην Ιαπωνία σε επαγγελματική αποστολή. Εκεί, μετά το τέλος των αγώνων γνώρισε τον νεαρό αθλητή και η συνάντησή τους έμελλε να εξελιχθεί σε έναν δυνατό έρωτα.

Ενάμιση χρόνο μετά, είναι αχώριστοι και στηρίζει ο ένας τον άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ