Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔωρεά 120 κλινών στο Νοσοκομείο Πύργου

Δωρεά 120 κλινών στο Νοσοκομείο Πύργου

Γυναίκα με καταγωγή από την Ηλεία η μεγάλη δωρήτρια

Διοικητής Γ.Ν. Ηλείας: «Μία από τις σημαντικότερες δωρεές για το Νοσοκομείο μας, που θα υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες»

Στη δωρεά 120 κλινών για το Νοσοκομείο Πύργου προχώρησε μία γυναίκα από το εξωτερικό, βοηθώντας σημαντικά το έργο του Νοσοκομείου, αλλά και τους πολίτες της Ηλείας.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, κ. Σπύρο Πολίτη, η δωρεά αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ένα χρόνο, από την προηγούμενη διοίκηση του Νοσοκομείου και θα υλοποιηθεί με τη διοίκηση του κ. Πολίτη μέσα στους επόμενους δύο με τρείς μήνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα που κατοικεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία με καταγωγή από την Ηλεία, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Πύργου, ενδιαφέρθηκε γι αυτό, και θέλησε να προχωρήσει σε μία δωρεά.

Η απόφασή της αυτή να δωρίσει 120 κλίνες, είναι μία από τις μεγαλύτερες δωρεές που έχουν γίνει στο Γ.Ν. Ηλείας, αφού μιλάμε ουσιαστικά για μία δωρεά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο κ. Πολίτης τόνισε ότι τα κρεβάτια για το Νοσοκομείο του Πύργου είναι μία εξαιρετικά σημαντική παράμετρος και η αλλαγή αυτή θα βρει μεγάλη απήχηση, Όχι μόνο σε αυτούς που νοσηλεύονται αλλά και στους νοσηλευτές. Οι νέες κλίνες είναι σύγχρονες και θα διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων.

Επιπλέον ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας πρόσθεσε ότι τα τμήματα που θα στελεχωθούν είναι σίγουρα η παθολογική, η χειρουργική, η ορθοπεδική και όλα τα βασικά τμήματα. Το σύνολο των κλινών του Νοσοκομείου είναι 220. Οπότε ένα μεγάλο μέρος θα αντικατασταθεί.

Κλείνοντας, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας, κ. Σπύρος Πολίτης θέλησε να ευχαριστήσει τη  συγκεκριμένη κυρία γι αυτήν της την πράξη και τόνισε τη  μεγάλη αξία που έχει η δωρεά για τα νοσηλευτικά ιδρύματα, αφού είναι μία διαδικασία που γίνεται γρήγορα και ευέλικτα και όχι μέσω διαγωνισμών.

Μ. Ρέβελου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ