Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπανέναρξη εργασιών στο «Πύργος-Κατάκολο»

Επανέναρξη εργασιών στο «Πύργος-Κατάκολο»

Μέχρι τον Απρίλιο η παράδοση του έργου

Ξεκίνησαν πάλι χθες το πρωί οι εργασίες  στην Κατακόλου με τα συνεργεία να δουλεύουν πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του έργου.  Αυτήν τη φορά σειρά έχει η ασφαλτόστρωση του δρόμου η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, καιρού επιτρέποντος,  μέσα στις επόμενες 15 ημέρες . Τα έργα ξεκινούν  από τον κόμβο της Καταραχίου (γραμμές τρένου)  και καταλήγουν στον Αι Γιάννη, δημιουργώντας ένα «μίνι» μποτιλιάρισμα στους οδηγούς, οι οποίοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι εάν έχουν σκοπό να κάνουν τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Παραμένουν οι νησίδες

Οι νησίδες που κατασκευάστηκαν κατά μήκος της οδού Κατακόλου και δίχασαν τους πολίτες,  θα παραμείνουν με τη μόνη διαφορά, ότι μειώθηκε κατά πολύ το πλάτος τους, διευκολύνοντας  με αυτό τον τρόπο  τους οδηγούς, ειδικά αυτών με τα βαρέα οχήματα.

Η παράδοση του έργου

Μετά τη ασφαλτόστρωση σειρά έχουν οι διαγραμμίσεις, τα αντανακλαστικά φωτισμού, και η σήμανση. Το έργο «Πύργος-Κατάκολο» σύμφωνα με πληροφορίες  πρέπει  να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο. Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και έχει ενταχθεί στην Ο.Χ.Ε. και ειδικότερα στον άξονα Κατάκολο- Πύργος .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ