Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠύργος: 44χρονος πυροβόλησε στον αέρα και τράπηκε σε φυγή

Πύργος: 44χρονος πυροβόλησε στον αέρα και τράπηκε σε φυγή

44χρονος πυροβόλησε στον αέρα και τράπηκε σε φυγή

Ένας άνδρας 44 ετών αναζητείται από τις αρχές από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν εισήλθε σε μηχανουργείο στον Πύργο, πυροβόλησε στον αέρα και τράπηκε σε φυγή.

 To χρονικό

Συγκεκριμένα ο 44χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη του μηχανουργείου, προκειμένου να ζητήσει να του επισκευάσει το κυνηγετικό του όπλο. Το απόγευμα της ίδια ημέρας, μετά τη θετική απάντηση του ιδιοκτήτη,  επισκέφθηκε το μηχανουργείο  πυροβόλησε στον αέρα, πέταξε το όπλο μέσα στο κατάστημα και τράπηκε σε φυγή . Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρέλαβαν το κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγι που είχε χρησιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φιλικές ήταν οι σχέσεις μεταξύ του ιδιοκτήτη του μηχανουργείου και του δράστη και ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν έρθει σε διαπληκτισμό.

Στον δράστη υπεβλήθη μήνυση από τον ιδιοκτήτη του μηχανουργείου στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πύργου. Ο 44χρονος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου, για παράβαση του νόμου περί όπλων. Την προανάκριση διενεργεί η  Υ.Α. Πύργου.

Foto karabina

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ