Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΗλεία: Συνελήφθησαν τρία άτομα για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Ηλεία: Συνελήφθησαν τρία άτομα για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περίπου 1 κιλό κάνναβης και 160 ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), καθώς και ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με όχημα και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία, που περιείχε (980) γραμμάρια κάνναβης (φούντες).

Στην κατοχή της συλληφθείσας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (160) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ενώ στην κατοχή του αλλοδαπού συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του ημεδαπού κατηγορούμενου (οδηγού του αυτοκινήτου) διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ο.Π.Κ.Ε  Υ/Α Πύργου  για την σύλληψη δύο (2) ημεδαπών και ενός αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών & παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

  Ειδικότερα αστυνομικοί της προαναφερόμενης ομάδας απογευματινές ώρες της 09.01.2023 ακινητοποίησαν στην Ε.Ο Πατρών-Πύργου Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο προκειμένου να προβούν σε σχετικό έλεγχο των επιβαινόντων σε αυτό ατόμων. Κατά τον διενεργηθέντα έλεγχο εντόπισαν και κατέσχεσαν ποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους 980 γραμμαρίων, 160 φαρμακευτικά δισκία και 0.5 γραμμαρίων ηρωίνης.

   Η ομάδα πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας δημιουργήθηκε έχοντας ως κύριο σκοπό την αποτελεσματική επέμβαση με σκοπό την καταστολή εγκλημάτων, επιχειρεί νυχθημερόν κάτω από αντίξοες καιρικές και όχι μόνο συνθήκες και αποτελεί την προμετωπίδα της Δ.Α Ηλείας, για αυτό και οι επιτυχίες της αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και έχουν θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία. Η επιτυχία αυτή λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει για πολλοστή φορά την σημαντική προσφορά της συγκεκριμένης ομάδας στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και στον αγώνα που δίνουμε ως αστυνομικοί προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους  Ηλείους πολίτες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Δημήτρης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ