Home Επικαιρότητα Πύργος: «Έφυγε» στα 68 του ο Κώστας Πλάγος

Πύργος: «Έφυγε» στα 68 του ο Κώστας Πλάγος

0

«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα ο Κώστας Πλάγος, στα 68 του χρόνια. Τους τελευταίους 18 μήνες πάλεψε γενναία και αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι στον καρκίνο, διαψεύδοντας τις ιατρικές προβλέψεις, όμως λίγο πριν τις 5 το πρωί άφησε την τελευταία του αναπνοή στο νοσοκομείο του Πύργου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες…

Γεννημένος στον Πύργο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης, για περίπου 40 χρόνια, ως σερβιτόρος σε πολλά καταστήματα του Πύργου. Από τα μέσα, περίπου, της δεκαετίας του `80 εργαζόταν στο εστιατόριο «Αίγλη» όπου εξυπηρέτησε με ζήλο, ευγένεια και επαγγελματική υπευθυνότητα χιλιάδες ανθρώπους, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, έως και την συνταξιοδότηση του, το 2016.

Ήταν παντρεμένος με την με την Πανωραία (το γένος Κυριακοπούλου), ζούσαν στον Ελαιώνα του Πύργου και απέκτησαν τρία παιδιά τον Ηρακλή, τον Κώστα, και την Μαρία, σύζυγο του συνάδελφου δημοσιογράφου Γιώργου Γουβιά. Ο Κώστας Πλάγος ευτύχησε εν ζωή να αντικρίσει τρία εγγόνια, την Μυρτώ-Δήμητρα, την Μελίνα-Διονυσία και την Κωνσταντίνα-Πανωραία.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 15:00 από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Ελαιώνα.

Exit mobile version