Δυναμικοί επί το έργον, ευαίσθητοι στα κοινωνικά ζητήματα…

284

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν. Ηλείας

         Τις προηγούμενες ημέρες οι Χριστιανοί όλου του Κόσμου υποδέχτηκαν τον Σωτήρα Θεάνθρωπο και την Νέα Χρονιά.
          Με αυτήν την ευκαιρία των Άγιων Ημερών, και του νέου χρόνου ,τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου  Τραπεζικών Ν. Ηλείας, επισκέφτηκαν Άσυλο Ανιάτων” Ν. Βασιλειάς”, που  παρέδωσαν  διάφορα είδη τροφίμων  μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου  και των εκεί  απόμαχων  της ζωής, που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στα πλαίσια της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.….
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ”Βρισκόμαστε εδώ, ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας, είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία  ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες…. Εμείς, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας και είναι στις βασικές επιδιώξεις μας”.
          Επίσης η Έφορος Πολιτιστικών κα Αιμιλία Μπουγά, τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό, που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.,.
       Στο ίδιο πνεύμα των ημερών κινήθηκαν  οι δηλώσεις της αντιπροσωπείας  των μελών του ΔΣ για την μεγάλη «ομπρέλα» φιλευσπλαχνίας που προσφέρονται  σε όλους τους τροφίμους του Ευαγούς αυτού Ιδρύματος, όπως  του Ταμία κ.  Σάκη Πυριόχου, που εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό, όπως και για την Μητρόπολη Ηλείας που διασφαλίζει την άριστη και αξιοπρεπή διαβίωση .. ευχόμενοι όλοι τους Καλή και ευλογημένη Χρονιά…