Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠύργος: Κάτω από το καπό έκρυβε μισό κιλό κάνναβης και λαθραίο καπνό

Πύργος: Κάτω από το καπό έκρυβε μισό κιλό κάνναβης και λαθραίο καπνό

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην υδρορροή κάτω από το καπό του οχήματος, μέσα στην οποία ο οδηγός είχε κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Διάνα πέτυχαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που σταμάτησαν το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας Έλληνας και του έκαναν εξονυχιστική έρευνα, καθώς είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι μετέφερε ποσότητες ναρκωτικών.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην υδρορροή κάτω από το καπό του οχήματος, μέσα στην οποία ο οδηγός είχε κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 488 γραμμαρίων, καθώς και άλλη μια που περιείχε 930 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός και ιδιοκτήτης του συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ