Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτον Γ. Καρβέλη ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου

Στον Γ. Καρβέλη ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου

Θετική εξέλιξη το αίτημα προς το Υπουργείο για νοσηλευτικό προσωπικό

Τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου υποδέχθηκε χθες στην Πάτρα, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, με κύριο θέμα συζήτησης τις ελλείψεις του Νοσοκομείου σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Γιάννη Γεωργίου , ο κ. Καρβέλης δεσμεύτηκε να βοηθήσει στο θέμα του νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, καθώς υπέγραψε και απέστειλε προς το Υπουργείου Υγείας αίτημα της Ν.Μ. Πύργου που ήταν σε εκκρεμότητα για νοσηλευτικό προσωπικό και τραυματιοφορείς. Ο κ. Γεωργίου χαρακτήρισε «θετική εξέλιξη» την κίνηση αυτή του ΥΠΕάρχη.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Καρβέλης τόνισε πως το θέμα του ιατρικού προσωπικού έχει να κάνει με τα αποτελέσματα της προκήρυξης, της οποίας έληξε η προθεσμία την περασμένη Παρασκευή και αναμένουμε από εβδομάδα εάν θα υπάρχουν ιατροί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ή θα ξαναβγεί άγονη.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Νοσοκομείου Πύργου είναι το ιατρικό προσωπικό, γιατί χωρίς γιατρούς δεν μπορούμε να έχουμε κλινικές».

Στην χθεσινή συζήτηση έγινε αναφορά και στο θέμα του νέου Διοικητή του Γ/Ν Ηλείας, θέση που παραμένει ακέφαλη εδώ και ένα μήνα πλέον. Ο κ. Καρβέλης ανέφερε πως είναι θέμα του Υπουργείου, ενώ οι εργαζόμενοι τόνισαν πως όπως αποδείχθηκε δεν ήταν θέμα αλλαγής Διοικητή η λύση στα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ