Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ Νο 13: …περί Αξιοποίησης Διώροφου κτίσματος και Αποθηκών πρώην ΑΣΟ...

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ Νο 13: …περί Αξιοποίησης Διώροφου κτίσματος και Αποθηκών πρώην ΑΣΟ Γαστούνης-Λίγες κουβέντες και σταράτες …

Απέναντι στην πολιτική αμετροέπεια , στην πολιτική αναξιοπιστία , στα πολιτικά ψεύδη και στον πολιτικό κιτρινισμό που διακατέχει την σημερινή δημοτική αρχή θα αντιπαραθέσω τα εξής:

  • Με την αρ. Αποφ. 114/2016 της Ο.Ε (οικονομικής επιτροπής) της προηγούμενης Δημοτικής αρχής ανατέθηκε η Μελέτη για το συγκεκριμένο έργο ; Ναι ή Όχι ; Φυσικά και Ναι.
  • Με την αρ. Αποφ. 276/2018 του Δ.Σ (δημοτικού συμβουλίου)  της προηγούμενης Δημοτικής αρχής παραλήφθηκε και εγκρίθηκε  η Μελέτη για το συγκεκριμένο έργο ; Ναι ή Όχι ; Φυσικά και Ναι.
  • Με την αρ. Αποφ. 295/2020 της Ο.Ε της  παρούσας Δημοτικής αρχής  εγκρίθηκε η επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης της  Μελέτης που η προηγούμενη Δημοτική αρχή είχε εκπονήσει για το συγκεκριμένο έργο, για να υποβληθεί για χρηματοδότηση  ; Ναι ή Όχι ; Φυσικά και Ναι. ( … αξιομνημόνευτα τα όσα πολιτικά παραμύθια  είχατε πει τότε για την στέγη …)
  • Χρηματοδοτήθηκαν τα έργα όλων των Δήμων της Περιφέρειάς μας  με  ώριμες Μελέτες που κατατέθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μετά το κάλεσμα του Περιφερειάρχη  ; Ναι ή Όχι ; Φυσικά και Ναι.

Από τα παραπάνω γίνεται πλέον αντιληπτό, ότι χωρίς τις ώριμες Μελέτες που σας αφήσαμε,  το μόνο που θα κάνατε σήμερα θα ήταν να κοιτάτε τον ουρανό …

Ότι αφορά Μελέτη , Έργο, Ενέργεια και Αγώνα της προηγούμενης Δημοτικής αρχής  είμαστε υποχρεωμένοι να το θυμίζουμε… και είναι πολλά ακόμα…

Ο κόσμος πλέον ξέρει ποιος μπορεί να οραματίζεται , να σχεδιάζει, να μελετάει, να ωριμάζει και να δημιουργεί …

Κατά τα λοιπά σας αφήνω στον μικρόκοσμο της πολιτικής – αυτοδιοικητικής ανυπαρξία σας…

Προς το παρόν , Καληνύχτα σας…

Αλέξιος Αθ. Καστρινός

Πρ. Δήμαρχος Δήμου Πηνειού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ