Home Ηλεία Ένα δυνατό live με τους Alcatrash την Κυριακή στην Κουρούτα

Ένα δυνατό live με τους Alcatrash την Κυριακή στην Κουρούτα

0

*Νίκος Κοροβέσης: Μια δυνατή βραδιά διασκέδασης στην Κουρούτα

Από το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Έκθεσης Βιβλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας ένα δυνατό live με τους Alcatrash την Κυριακή στην Κουρούτα

Μια δυνατή βραδιά μουσικής, περιμένει το κοινό της Ηλείας, την Κυριακή 31 Ιουλίου στην πλατεία της Κουρούτας στις 21.30 , παρέα με τους αγαπημένους Alcatrash, σε ένα μοναδικό live γεμάτο μουσικές, κέφι και ζωντάνια! Την συναυλία διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της ΄19ης Έκθεσης Βιβλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας στην Κουρούτα που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό την Παρασκευή 29 Ιουλίου. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, η ταλαντούχα μπάντα Alcatrash που «παντρεύει» τα ’90s με το σύγχρονο ήχο έρχεται για ένα ξεσηκωτικό live στην Κουρούτα, ένα μεγάλο πάρτι για όλες τις ηλικίες. H μπάντα που ξεκίνησε από τη Πάτρα και έχει γεμίσει με τα πάρτι της όλη τη χώρα και τις οθόνες μας μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» αλλά και παλιότερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνοντας τη δική τους μουσική πινελιά στην πρώτη εκδοχή του «The 2Night Show», θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια και δημιουργίες τους που έχουμε αγαπήσει, όπως το single τους «Είσαι ότι έχω».

 Οι Alcatrash είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (ντραμς), μια παρέα φίλων και συμμαθητών, ταλαντούχων μουσικών, που ξεκίνησαν από την Πάτρα και διαγράφουν μια πολύ αξιόλογη καλλιτεχνική πορεία με δικές τους πλέον προσωπικές επιτυχίες. Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης μιλώντας για την συγκεκριμένη διοργάνωση , τόνισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι να στηρίξει τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας και του εμπορικού κόσμου της Αμαλιάδας δίνοντας σε αυτές ένα άρωμα γιορτής, προσφέροντας παράλληλα μια βραδιά ψυχαγωγίας στο κοινό με μια ταλαντούχα νεανική μπάντα, με ένα δυνατό live.

Exit mobile version