Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕπιστολή αποχώρησης του αποχωρήσαντα Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργου Φωτεινόπουλου

Επιστολή αποχώρησης του αποχωρήσαντα Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργου Φωτεινόπουλου

Επιστολή αποχώρησης απέστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Φωτεινόπουλος, καθώς από σήμερα τα «ηνία» της Διεύθυνσης περνούν στον Ανδρέα Ζέρβα. Στην επιστολή του ο Γ. Φωτεινόπουλος επισημαίνει: «Αγαπητοί συνεργάτες, συνάδελφοι και γονείς,

Αγαπημένοι μου μαθητές, 

Με την αποχώρησή μου από τα καθήκοντα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Ηλείας  αισθάνομαι την ανάγκη να αποχαιρετίσω και να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και ολόψυχα για την ουσιαστική παρουσία σας και τη συμβολή σας στο να κρατήσουμε την εκπαίδευση του τόπου ψηλά. Για εμένα προσωπικά, η κοινή πορεία που διαγράψαμε την περίοδο των τελευταίων ετών τα οποία διανύσαμε μαζί υπήρξε απαράμιλλα ανθρώπινη και δημιουργική.

Η θητεία μου στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης   αποτέλεσε για μένα αίσθηση βαθύτατης ευθύνης. Επίσης, είμαι χαρούμενος  διότι είχα την τύχη να εκπροσωπήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου την  πανέμορφη και πραγματικά αξιοζήλευτη -από πολλές πλευρές- Ηλεία.

Και όπως σημειώνει ο Αλεξανδρινός ποιητής μας

Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,

αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που φεύγει.

Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν

ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·          

μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.

Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,

σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,

πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,

κι άκουσε με συγκίνησιν,…..

Πραγματικά είναι ιδιαίτερα τιμητικό που υπηρέτησα  σε μια τέτοια θέση και με συγκίνηση ακούω όλε τις κρίσεις που γίνονται για μένα αυτές τις στιγμές. Εισπράττω την αγάπη και την εκτίμηση όλων όσων συνεργαστήκαμε. Χαίρομαι που ιδρύσαμε το εσπερινό Λύκειο στη Ζαχάρω καθώς και τα εργαστήρια στην Αμαλιάδα. Ήταν δύο χρόνια μέσα στην πανδημία και ήταν πολύ δύσκολο να υλοποιήσω τα σχέδια που είχα στο μυαλό μου.

Μέσα σε αυτή την πορεία μου γνώρισα ικανότατα στελέχη, ανεκτίμητους συνεργάτες, άρτιους και ευαίσθητους παιδαγωγούς, ταλαντούχα, γλυκύτατα και ξεχωριστά παιδιά, λαμπρούς γονείς-κηδεμόνες, υπέροχους ανθρώπους γενικότερα. Όλοι εσείς υπήρξατε ο λόγος αλλά και η κινητήριος δύναμη κάθε προσπάθειας και πραγματικά σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη, τις προτάσεις βελτίωσης αλλά και την κριτική ματιά.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους εσάς που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια. Καλή επιτυχία στον νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Καλή πρόοδο στους μαθητές μας Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και στήριξή σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ