Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔυναμικές κινητοποιήσεις πρότεινε ο Δήμαρχος Πύργου στη χθεσινή συνεδρίαση Δ.Σ.: «Ήρθε η...

Δυναμικές κινητοποιήσεις πρότεινε ο Δήμαρχος Πύργου στη χθεσινή συνεδρίαση Δ.Σ.: «Ήρθε η ώρα να συγκρουστούμε συλλογικά για το Νοσοκομείο»

Δυναμικές κινητοποιήσεις από την κοινωνία του Δήμου Πύργου πρότεινε χθες ο Δήμαρχος Πύργου ως αντίδραση για την κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο της πόλης. «Ήρθε η ώρα να συγκρουστούμε συλλογικά, ήρθε η ώρα να δράσουμε συλλογικά», τόνισε μεταξύ άλλων στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Πύργου.

Όπως ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο Δήμος διεκδικεί, διαμαρτύρεται, προτείνει. Η ευθύνη για το Νοσοκομείο Πύργου ανήκει στην Πολιτεία, ανήκει στο Υπουργείο Υγείας. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη μόνιμων ιατρών και το Υπουργείο συνεχίζει την συνήθη τακτική να βγάζει προκηρύξεις οι οποίες στο τέλος βγαίνουν άγονες. Για να έρθουν γιατροί χρειάζονται κίνητρα. Ζητήσαμε κίνητρα στην επίσκεψή μας στην κα Γκάγκα, ζητήσαμε ένα οριστούμε ως άγονη γραμμή και η απάντηση που εισπράξαμε ήταν “η Κάρπαθος είστε”;».

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Πύργου τόνισε πως κάποιοι φέρονται σαν να βρισκόμαστε στην δεκαετία του ’50 και θέλουν να χωρίσουν το Νομό στα δύο. «Η λειτουργία του Νοσοκομείου αφορά όλη την Ηλεία και κάποιοι την υπονομεύουν συστηματικά. Διέλυσαν τον Πύργο και τώρα κάνουν πειράματα στην Αμαλιάδα με τα χειρουργεία». Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστώ: «Νοσοκομείο ρεφενέ δεν γίνεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ