Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝίκος Κοροβέσης: Μουσικές εκδηλώσεις σε Καράτουλα και Αρχαία Ολυμπία

Νίκος Κοροβέσης: Μουσικές εκδηλώσεις σε Καράτουλα και Αρχαία Ολυμπία

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαος Κοροβέσης σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις  που θα διεξαχθούν στις 09/07/2022 στην τοπική Κοινότητα Καράτουλα με το Λαϊκό Πεντάγραμμο και στις 12/07/2022 στον πεζόδρομο  της Αρχαίας Ολυμπίας με τους ΡΟΥΑ ΜΑΤ και ώρα 21:30.

Συνεχίζοντας τις νύχτες καλοκαιριού,  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου   παρουσιάζει στο Καράτουλα το λαϊκό σχήμα «Λαϊκό Πεντάγραμμο» ,  ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα που κινείται σε λαϊκά και παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια. Το σχήμα που με τις προηγούμενες εμφανίσεις του ξεσήκωσε τους θεατές , έρχεται και πάλι να προσφέρει μοναδικές μουσικές στιγμές στους κατοίκους του Δήμου Πύργου.

Το βράδυ της Τρίτης   και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αρχαίας Ολυμπίας, σε αυτό τον  μουσικό χορό θα χορέψουν και οι κάτοικοι της Αρχαίας Ολυμπίας με ενορχηστρωτές τα μέλη της μπάντας των ΡΟΥΑ ΜΑΤ. Μια συνταγή «δοκιμασμένη» που ικανοποιεί κάθε απαιτητικό μουσικό γούστο και αφήνει πάντα  μια μοναδική μουσική γεύση.

Παράλληλα με την ψυχαγωγία του κοινού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα και τους καταστηματάρχες της περιοχής καθώς σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει  δεν υπάρχουν καθήμενοι με αποτέλεσμα όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις να εξυπηρετούνται από τα παρακείμενα καταστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ