Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝαμπίλ Μοράντ: «Απολογισμός Γιάννη Λέντζα: Για πανηγυρισμό υπολόγιζε, σε αποτυχία του βγήκε!»

Ναμπίλ Μοράντ: «Απολογισμός Γιάννη Λέντζα: Για πανηγυρισμό υπολόγιζε, σε αποτυχία του βγήκε!»

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης εξέδωσε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ναμπίλ Μοράντ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια από τότε που ανέλαβε η δημοτική αρχή και το έργο της είναι ανύπαρκτο. Ο κ. Δήμαρχος αναλώνεται σε φωτογραφίες και σε δηλώσεις. Το μεγάλο του έργο είναι τα μεγάλα λόγια χωρίς ουσία. Οι πολίτες του έχουν γυρίσει την πλάτη, έχουν κουραστεί από την τακτική του να μηδενίζει και να αποκαλύπτει μισές αλήθειες. Καμία προεκλογική του δέσμευση δεν έχει υλοποιηθεί.

Αυτό, αποδείχτηκε περίτρανα, στην προχθεσινή δημόσια συνεδρίαση για απολογισμό του ανύπαρκτου έργου του. Εκτός από ελάχιστα άτομα, που δυστυχώς μετρούνται στα δάκτυλα των χεριών μας, κανείς άλλος δεν τον τίμησε με την παρουσία του. Έκανε μια πρόσκληση για να ανακοινώσει τα έργα του και δεν ανταποκρίθηκε κανείς. Είδαμε το ΑΣΤΡΟΝ πιο άδειο από ποτέ.

Εμείς ως αντιπολίτευση επιλέξαμε να μην παραστούμε ,πρώτον ,γιατί είμαστε κ εμείς πολίτες αυτού του Δήμου και έχουμε κουραστεί από την τακτική του και δεύτερον γιατί δεν είχαμε καμία διάθεση να μετατρέψουμε την συνεδρίαση σε αρένα. Για εμάς ο Δήμος έχει γυρίσει πίσω με περισσότερο τοπικισμό και ρουσφετολογία.

Ο Δήμος έχει μετατραπεί σε έναν στρατό βολεμένων, με πολλές αδιακαιολόγητες αναθέσεις και προσλήψεις σε 2μηνα και 8μηνα με μόνο κριτήριο να ήταν υποψήφιοί του ή υποστηρικτές του. Ανθρώπων που δεν παρουσιάζονται στην υπηρεσία τους και μόνο πληρώνονται.

Δηλώνει έργα σε κάθε χωριό και πόλη, τα οποία τα έχουμε προγραμματίσει στην θητεία μας, με ένταξη σε προγράμματα και χρηματοδοτήσεις και τα οποία υλοποιούνται τώρα.

Όπως:

-Βιολογικούς καθαρισμούς

-Τα 3 σχολεία (Ανδραβίδας-Νέας Μανωλάδας-Λεχαινών) 

-OPEN MALL Βάρδας

-Παιδικός Σταθμός Βάρδας

-Αναπλάσεις (Λεχαινά, Βάρδα, Ανδραβίδα)

-Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας

-Ασφαλτοστρώσεις(Λεχαινά, Ανδραβίδα, Μυρσίνη)

-Αναβάθμιση των γηπέδων ποδοσφαίρου Λεχαινών και Βάρδας

Εδώ θέλω να σταθώ σε μια σημαντική λεπτομέρεια. Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επί θητείας μας ο κ Λέντζας ως δημοτικός σύμβουλος τότε καταψήφισε την πρόταση για την ασφαλτόστρωση του γηπέδου της Βάρδας ,δηλώνοντας ότι δεν χρειάζεται ενώ όταν το έργο ολοκληρώθηκε ήταν ο πρώτος που πήγε να βγάλει φωτογραφία! Στην ίδια χρηματοδότηση υπάρχει και η επισκευή κερκίδων στο Κουρτέσι και στην Μανωλάδα ,κάτι που ακόμα περιμένουμε μετά από 3 χρόνια. Μάλλον τα έχουν ξεχάσει!

Επίσης, γιατί δεν μας ανακοινώνετε ,τι ακριβώς γίνεται με το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του ΑΕΘΛΙΟΝ με έτοιμη χρηματοδότηση 700.000ευρώ.

-Αλλαγή δικτύου ύδρευσης (Βάρδα-Νησί-Νεάπολη-Δάφνη-Κάστρο-Μέλισσας-Μπόρσι-Κουρτέσι και Άνω Κουρτέσι) με μελέτη και χρηματοδότηση έτοιμες από την θητεία μας και 3 χρόνια δεν κατάφερε να κάνει μελέτη για την Μανωλάδα και την Ν.Μανωλάδα ούτε για την επέκταση του δικτύου σε Λεχαινά και Ανδραβίδα ούτε να θέσει σε λειτουργία τις έτοιμες από το 2019 γεωτρήσεις σε Αρετή και Αγίους Θεοδώρους.

– Για το πόσιμο νερό, πολλές οι υποσχέσεις σας, αλλά θα αφήσω τους πολίτες να σας κρίνουν!

Υποσχεθήκατε, στους πολίτες, προεκλογικά καθαρό, πόσιμο και επαρκές νερό και το αποτέλεσμα είναι να δίνετε συμβουλές ώστε να διατηρούν χαμηλές ροές στις βρύσες. Πείτε μας πως θα γίνει αυτό αφού οι βρύσες δεν έχουν ούτε σταγόνα!

-Στο λιμάνι της Κυλλήνης για την τσιμεντόστρωση της βόρειας προβλήτας και την επέκταση του προσήνεμου μόλου ,έργα ουσίας για το λιμάνι, τα οποία βρήκατε έτοιμα και ανακοινώνετε ως έργο σας τα graffiti,το οποίο έγινε και αυτό από την περιφέρεια.

-Όσον αφορά τα οικονομικά ,ότι τακτοποιήθηκαν χρέη ύψους 1.000.000 ευρώ ,με δόλο δεν διευκρινίστηκε πως δεν αποτελούν χρέη της προηγούμενης δημοτικής αρχής αλλά έρχονται από τους πρώην δήμους Βουπρασίας και Κάστρου-Κυλλήνης για παλιές μελέτες του Βιολογικού και ότι πληρώθηκαν από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων και όχι από τον Δήμο.

Κύριε Λέντζα κάντε μια βόλτα στον δήμο μας να καμαρώσετε την άθλια κατάσταση των αγροτικών δρόμων ,γιατί το χαλίκι πάει μόνο σε υποστηρικτές!

Περάστε από τους δρόμους στα χωριά της Βουπρασίας και του Κάστρου-Κυλλήνης, στα Λεχαινά, στην Ανδραβίδα να δείτε τις αμέτρητες λακκούβες!

Επισκεφθείτε το λιμανάκι του Αγίου Παντελεήμονα και την παραλία της Αρετής, να δείτε το χάλι που επικρατεί!

3 χρόνια δεν καταφέρατε να επιτύχετε μια χρηματοδότηση για ασφαλτοστρώσεις.

Σας αφήσαμε πάρα πολλές χρηματοδοτήσεις! Έργα ώριμα με ζεστό χρήμα!

Τα έργα χρειάζονται μελέτες, εντάξεις σε προγράμματα και χρηματοδοτήσεις! Αυτά που κάναμε εμείς για όλα όσα ανακοινώσατε!

Έπειτα από αυτά, η δουλειά μιας δημοτικής αρχής τελειώνει και συνεχίζει ο εργολάβος με την τεχνική υπηρεσία και ο Δήμαρχος φωτογραφίζεται όπως κάνετε εσείς!

Πείτε μας ποιες μελέτες έχετε κάνει, ποιες προτάσεις σε προγράμματα και αν πετύχατε μια χρηματοδότηση ζωτικής σημασίας εκτός από τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις ,οι οποίες δίνονται σε όλους τους δήμους από το Υπουργείο Εσωτερικών κάθε χρόνο.

Γιατί οι πολίτες να σας ψηφίσουν ξανά!

Με τα ψέματα και την κοροϊδία η πολιτική πορεία σας κύριε Δήμαρχε δεν θα είναι μακρά!

Τι θα αφήσετε για την επόμενη δημοτική αρχή!

Κ. Λέντζα είστε ένας διεκπεραιωτής Δήμαρχος του FACEBOOK και των δελτίων τύπου μόνο!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ