Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚάλεσμα για στήριξη από τον «Ενιαίο Συνδυασμό Νέων Εμπόρων» στις εκλογές του...

Κάλεσμα για στήριξη από τον «Ενιαίο Συνδυασμό Νέων Εμπόρων» στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας

Κάλεσμα για στήριξη στις επερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας που είναι προγραμματισμένες για τις 2 και 3 Ιουλίου, απευθύνει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ενιαίος Συνδυασμός Νέων Εμπόρων», που ηγείται του Εμπορικού Συλλόγου με Πρόεδρο τον Νίκο Σιαψάλη.

«Αγαπητέ συνάδελφε, συναδέλφισσα

στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, ο “Ενιαίος Συνδυασμός Νέων Εμπόρων” διεκδικεί την ψήφο σου έχοντας να επιδείξει σημαντικό έργο.

Στόχος μας, όπως και πρότασή μας, ήταν όλοι οι διεκδικητές να κατέλθουμε σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, όμως κάποιοι διάλεξαν, για προσωπικά τους οφέλη, να κατέλθουν με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, αδιαφορώντας ότι ο κομματισμός και τα προσωπικά συμφέροντα δεν έχουν θέση στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ να είμαστε μονιασμένοι.

Αγαπητέ συνάδελφε, συναδέλφισσα

όλα τα προηγούμενα χρόνια το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας πάλεψε πραγματικά για τα προβλήματά μας κάτω από αντίξοες συνθήκες.

O Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας ήταν και είναι πρωτεργάτης όχι μόνο για τα προβλήματα των εμπόρων αλλά όλων των πολιτών όπως για το νοσοκομείο και τις πανεπιστημιακές σχολές. Συμμετείχε σε όλες τις κινητοποιήσεις κατά της απαξίωσης του Νοσοκομείου ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ( κλείνοντας τα καταστήματα μας όπου ήταν απαραίτητο), ενώ πήραμε μέρος σε όλες τις κινητοποιήσεις για την μεταφορά των Πανεπιστημιακών σχολών της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος Νίκος Σιαψάλης Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο Γραμματέας Θεόδωρος Τριγωνίδης Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, συμμετέχοντας σε όλα τα Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ενημέρωναν πάντα για τα προβλήματά μας προσπαθώντας να βρίσκουν συμμάχους-συμπαραστάτες στο δίκαιο αγώνα μας.

Ήμασταν ο πρώτος σύλλογος στην χώρα που αντέδρασε στα αρχικά μέτρα «στήριξης» της κυβέρνησης, πραγματοποιώντας ανοιχτή εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Σκακιέρα.

Παλέψαμε και καταφέραμε να μην επιτρέπεται στα μεγάλα πολυκαταστήματα να πωλούν είδη, την περίοδο που λόγω Covid ήταν τα καταστήματά μας κλειστά, όπως βιβλία, παπούτσια, είδη ρουχισμού κ.λ.π.

Ήμασταν πρώτοι στη δημιουργία Open Mall, αλλά και χώρων πάρκινγκ, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις όπως την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων οικοπέδων, την αξιοποίηση του χώρου πίσω από το δημαρχείο κ.λ.π.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ήταν από τους πρώτους που πίεσε το υπουργείο μεταφορών τα αυτοκίνητα να πωλούνται την περίοδο που λόγω lockdown τα ΚΤΕΟ ήταν κλειστά επισημαίνοντας πώς όταν θα άνοιγαν να περνούσαν τότε από τον απαραίτητο Τεχνικό Έλεγχο.

Πετύχαμε μαζί με την Ομοσπονδία Πελοποννήσου να ενταχθούν και οι ατομικές επιχειρήσεις στην βοήθεια της επιστρεπτέας προκαταβολής, καθώς στις αρχικές επιστρεπτέες ήταν εκτός προγράμματος.

Μαζί με τα καταστήματα εστίασης συμμετείχαμε καθολικά (σε ποσοστό 99,99% ), στην πανελλήνια απεργία κατά των μέτρων για τον covid 19 καταφέρνοντας αυτό που μέχρι τότε έμοιαζε ακατόρθωτο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ήταν αυτός που κινητοποιήθηκε για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας σε συνάδελφο έξω από το πρωτοδικείο και κατάφερε να την αποτρέψει.

Τέλος, ήμασταν ο μοναδικός Εμπορικός σύλλογος του Νόμου μας, όπου κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αρχαία Ολυμπία εξέφρασε τα προβλήματα της περιοχής μας, ενώ ήταν συνεχείς οι παρεμβάσεις-πιέσεις μας προς όλους τους βουλευτές κ.α. θεσμικούς φορείς.

Πετύχαμε αρκετά και ευελπιστούμε, ότι με την δική σας στήριξη θα πετύχουμε στο άμεσο μέλλον περισσότερα.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον εμπορικό, και όχι μόνο, κόσμο της πόλης μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ