Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗλεία: Τα χαμόγελα των επιτυχιών… συνεχίζονται

Ηλεία: Τα χαμόγελα των επιτυχιών… συνεχίζονται

Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών εξετάσεων στο Νομό Ηλείας συνεχίζουν να χαμογελούν αλλά και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο με νέες προοπτικές και προκλήσεις για το μέλλον, ενώ μίλησαν στην «Πρώτη» για τη δικαίωση που αισθάνονται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

1ο ΓΕΛ Πύργου

Ξένια Σαργέντη -17.320

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την Παναγία που μου έδωσε τόση δύναμη σ’ αυτόν τον αγώνα. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου τους καθηγητές  του 1ου ΓΕΛ και κυρίως τον θειο μου, φιλόλογο Σαργέντη Χρήστο που στάθηκε στο πλευρό μου καθώς και το Φροντιστήριο ΑΛΦΑ που μου έθεσε από νωρίς τις βάσεις για να πετύχω τον στόχο μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου Ζωή και τη γιαγιά μου, Διαμαντάκου Πολυξένη  που θυσιάστηκαν όλο τον χρόνο για την επιτυχία μου όπως και το αγόρι μου για την τιτάνια υπομονή που έδειξε. Στόχος μου είναι η Αξιωματικών αστυνομίας. Θεωρώ ότι θα πέσουν οι βάσεις αλλά και να μη πιάσω την Αξιωματικών σίγουρα πιάνω την Αστυφυλακών που είναι η 2η επιλογή μου.

ΓΕΛ Καράτουλα

Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου -18,18Μ.Ο

Είμαι ομολογουμένως απροσδόκητα χαρούμενη για το αποτέλεσμα, σκεπτόμενη τον χρόνιο αγώνα και το συστηματικό διάβασμα στο οποίο είχα επενδύσει. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια για μένα, με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές θυσίες. Αλλά πιστεύω ότι δικαιώθηκα με ένα τρόπο. Στοχεύω Νομική Αθηνών. Δεν θα είχα καταφέρει χωρίς τους καθηγητές του Κοινωνικού φροντιστηρίου  στο οποίο και παρακολούθησα μαθήματα αλλά και του σχολείου μου που ήταν ιδιαίτερα βοηθητικοί και δοτικοί. Όπως και να έχει θα ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά πως τίποτα δεν σταματά εδώ, και πως και μόνο με την προσπάθεια έχουν ήδη κερδίσει πολλά.

ΓΕΛ ΒΑΡΔΑΣ

Ανδρέας Τακουμάκης – 16.650 μόρια

«Κατάφερα με συστηματικό διάβασμα και εντατικό πρόγραμμα να συγκεντρώσω 16.650 μόρια. Στόχος μου είναι η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και το φροντιστήριο «Κατεύθυνση», τον κ. Διαμαντόπουλο, την κ. Καραβουνιάρη και την κ. Κρίγκου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ