Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτη Γιορτή Φράουλας 2022: «Βούλιαξε» το γήπεδο της Νέας Μανολάδας

Στη Γιορτή Φράουλας 2022: «Βούλιαξε» το γήπεδο της Νέας Μανολάδας

Πάνω από 2.000 κόσμου διασκέδασε το βράδυ της Κυριακής, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο μεγάλο γλέντι που στήθηκε στο γήπεδο της Νέας Μανολάδας για την Γιορτή Φράουλας 2022.

Το κορυφαίο αγροτικό προϊόν της περιοχής, για μια ακόμα φορά, αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για μια εκδήλωση με πλούσιο πρόγραμμα που πρόσφερε ψυχαγωγία στον κόσμο και μια μοναδική ευκαιρία να το γευτούν σε διάφορες εκδοχές του.

Στην μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μανολάδας «Ελπίζω» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με αρωγούς όλους τους συνεταιρισμούς και παραγωγούς φράουλας της περιοχής, διασκέδασαν με τον Γιάννη Καψάλη, τη Χαρά Βέρρα και τον Μάκη Τσίκο με το κλαρίνο του, στο μεγάλο γλέντι με δημοτικά τραγούδια και χορευτικά. Παράλληλα, άφθονη γουρνοπούλα και σουβλάκια συνόδευσαν τη βραδιά.

Να σημειωθεί ότι δίπλα στα μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού βρέθηκαν και οι  Έλενα Γεωργαντά και Μαρίνα Λαζαράκη.

Στη μεγάλη βραδιά έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι Βουλευτές Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Κοροβέσης και Δημήτρης Νικολακόπουλος και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με προεξάρχοντα τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο στη μεγάλη γιορτή.

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ