Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑίσιο τέλος είχε η αρπαγή βρέφους ενός έτους

Αίσιο τέλος είχε η αρπαγή βρέφους ενός έτους

Κινητοποίηση σήμανε στο Α.Τ. Κρεστένων,  για  το παιδί που πήρε με τη βία ο Ρομά πατέρας του από χωριό   του Δήμου

Εν συνεχεία εξαφανίστηκεμέλη της οικογένειάς του με το αγοράκι και τελικά  συνελήφθησαν στο ύψος των Σαβαλίων

Μεγάλη κινητοποίηση  υπήρξε    το μεσημέρι  στο Α.Τ. Κρεστένων, μετά την καταγγελία από  20χρονη για  αρπαγή ενός έτους βρέφους  από τον εν διαστάσει  σύζυγό της από τα Εξαμίλια Κορινθίας, σε κοντινό χωριό  από την έδρα δήμου  Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι  ο Ρομά πατέρας του  ανήλικου αγοριού,  από κοινού με τους γονείς του πήγαν  στο σπίτι της και με βία που άσκησε σε βάρος της μάνας και της ανήλικης αδελφής της,  πήραν  το μωρό και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κρεστένων, με επικεφαλής το διοικητή κ. Σωτ. Πιτσινή, σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκαν  οι υπηρεσίες  της Αστυνομίας τόσο στην Ηλεία, όσο στην Αχαΐα και στην Κορινθία, για τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου.

Δεν χρειάστηκε  ωστόσο να επέμβουν αστυνομικές δυνάμεις εκτός Νομού, αφού λίγη ώρα αργότερα  τα τρία μέλη της οικογένειας Ρομά  που άρπαξαν το αγοράκι, συνελήφθησαν στο ύψος των Σαβαλίων, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμαλιάδας.

Το παιδί  παρέλαβε η μητέρα του (δεν είναι Ρομά), ενώ οι  συλληφθέντες θα οδηγηθούν  σήμερα στον Εισαγγελέα,  αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Αξίζει να  αναφερθεί ότι πριν από τρία χρόνια περίπου  οι ανωτέρω είχαν απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, λόγω της απαγωγής της 17χρονης τότε κοπέλας,  η οποία επεστράφη  τελικά στους γονείς της, αλλά μετά από μικρό χρονικό διάστημα …ενηλικιώθηκε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει  στο νεαρό Ρομά με τον οποίο  εν συνεχεία  απέκτησαν  το  αγοράκι (σύμφωνα με την Αστυνομία δεν το έχει αναγνωρίσει ο φερόμενος πατέρας του),  αλλά τελικά χώρισαν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ