Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣυνέντευξη στην«ΠΡΩΤΗ» των αδελφών Λεωνίδα και Σωτήρη Παναγόπουλου: Με ηγετική θέση...

Συνέντευξη στην«ΠΡΩΤΗ» των αδελφών Λεωνίδα και Σωτήρη Παναγόπουλου: Με ηγετική θέση στην αγορά

Στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού πρωταγωνιστεί η  εταιρεία isound στον Πύργο

Στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, πρωταγωνιστεί και ειδικεύεται  εδώ και χρόνια η  εταιρεία isound – Λεωνίδας και Σωτήρης Παναγόπουλος, στον Πύργο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε με την σημερινή της μορφή το 1988 και από τότε μέχρι και σήμερα είναι μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στην δυτική Ελλάδα, με έδρα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 15.

Τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν την επιχείρησή τους δειλά τη δεκαετία του ’90, έχοντας εστιάσει στον τομέα του car audio και της εγκατάστασης ηχητικών συστημάτων,αλλά και στον τομέα των επισκευών και των πωλήσεων ηλεκτρονικών συσκευών. Η εταιρεία αναπτύχθηκε αργά αλλά σταθερά, σε μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη επιχείρηση, συνεχώς εξελισσόμενη, σαν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, σκληρής εργασίας και σημαντικής προσωπικής εργασίας και συμβολής των ιδρυτών της.

«Στα χρόνια που μεσολάβησαν εξελιχθήκαμε, ενημερωθήκαμε, κάνοντας εξειδίκευση ο καθένας μας στον τομέα που τον ενδιέφερε, και οι εξελίξεις της εποχής μας οδήγησαν να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα  στον χώρο των εκδηλώσεων, των γάμων, συναυλιών αλλά και θεατρικών παραστάσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Παναγόπουλος, ο μικρότερος από τα δύο αδέρφια.

«Τώρα πια δραστηριοποιούμαστε στον σχεδιασμό και στην κάλυψη συνεδρίων και εταιρικών event, παρέχοντας την κατάλληλη τεχνική υποδομή και υποστήριξη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη όλου του εύρους των αναγκών ενός συνεδρίου» προσθέτει ο αδελφός του  Λεωνίδας.

«Παρέχουμε , προβολή οπτικοακουστικού υλικού με οθόνες, projectors, Led Wall, συστήματα μικροφώνων συνέδρων, μεταφραστικό σύστημα αλλά και live streaming εξοπλισμό για προβολή της εκδήλωσης σε διαδικτυακές πλατφόρμες, καθώς και ομιλίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους».

Το φετινό καλοκαίρι

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων, ο κόσμος φαίνεται να ανυπομονεί να βγει, να διασκεδάσει, να απολαύσει μουσικές συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις.                                  Πώς βλέπετε το φετινό καλοκαίρι;

Λ: Πιστεύουμε ότι φέτος θα είναι μια καταπληκτική χρονιά για τη χώρα μας, κυρίως στον τομέα του τουρισμού. Κατ’ επέκταση το κομμάτι της διασκέδασης και των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας, είναι πολύ σημαντικό  για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες της.

Έχοντας στο ενεργητικό μας σημαντικά γεγονότα και την άψογη διεξαγωγή συναυλιών και εκδηλώσεων, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιοδήποτε μουσικό event, καθώς διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση και τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό.

 Σ: Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρείας μας, πλαισιώνοντάς τον με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα που υπάρχουν στη διεθνή αγορά στον τομέα του ήχου και του φωτισμού. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε πάνω στις νέες τεχνολογίες, παρακολουθούμε on line παρουσιάσεις και διεθνείς εκθέσεις και επενδύουμε συνεχώς σε νέα προϊόντα.

 Έχουμε συνοδεύσει και υποστηρίξει σε ήχο, φως και εικόνα, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μουσικής, αλλά και  καλλιτέχνες και συγκροτήματα της περιοχής μας, σε μεγάλες συναυλίες σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, καλύπτοντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, με σεβασμό στο κοινό και με τεράστια εμπειρία, έχουμε αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας  και εμπιστοσύνης με καλλιτέχνες, δήμους και φορείς που αντέχουν στο χρόνο και εξελίσσονται μαζί με την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία σας και η εδραίωση της εταιρείας σας στον τομέα των ηχητικών καλύψεων;

Λ: Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προσφέρει πάντα λύσεις που εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και άριστο αποτέλεσμα σε κάθε εκδήλωση, με ανταγωνιστικές τιμές, καλύπτοντας με απόλυτο επαγγελματισμό από την πιο μικρή έως την πιο σύνθετη ανάγκη κάθε πελάτη.

 Στο επίκεντρο των προσπαθειών μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο πελάτης μας και η εξυπηρέτησή του.

Πείτε μας σε ποιους άλλους τομείς δραστηριοποιείστε;

Σ:  Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε ότι αφορά στην κάλυψη γάμων και βαπτίσεων, αφού ήταν ανάμεσα στις πρώτες υπηρεσίες που προσφέραμε στα πρώτα βήματα της εταιρείας μας.
Γνωρίζουμε πως στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής ενός ζευγαριού, όλα πρέπει να είναι άψογα οργανωμένα, να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους, αλλά και τις καλύτερες αναμνήσεις στο ζευγάρι.

 Λ: Επίσης προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες ηχητικής, μουσικής και φωτιστικής κάλυψης σε εγκαίνια ενός  καταστήματος ή σε μια εκδήλωση opening. Βασικό μας μέλημα είναι η διασφάλιση της εταιρικής εικόνας και του κύρους της επιχείρησης, μέσα από την εξασφάλιση της επιτυχίας κάθε εκδήλωσης που αναλαμβάνουμε.

  Ακόμα δίνουμε λύσεις σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τομέα, όπως είναι η διοργάνωση μιας χορευτικής εκδήλωσης, όπου η μουσική, ο φωτισμός και τα εφέ, διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο.
Παρέχουμε, πίστες χορού, εξέδρες  και ό,τι άλλο χρειάζεται μια επιτυχημένη χορευτική εκδήλωση.

Με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, διατηρούμε την ηγετική μας θέση στην αγορά, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και εξακολουθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας, παρακολουθώντας τις νέες εξελίξεις και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της νέας εποχής.

 

 

  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ