Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΙατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Τοποθέτηση απινιδωτών σε σχολεία της Βόρειας Ηλείας

Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Τοποθέτηση απινιδωτών σε σχολεία της Βόρειας Ηλείας

Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας σημαίνει προσφορά στη κοινωνία. Με βάση αυτό το δόγμα, που πολλάκις έχει κάνει πράξη, ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας πρόσφερε χθες απινιδωτές σε σχολεία της βόρειας Ηλείας. Οι απινιδωτές είναι μία δωρεά του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της ΠΔΕ, Γιώργου Τελώνη, για την απόφασή του να προσφέρει την αντιμισθία του για την αγορά των απινιδωτών.

Σε μία σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Amalias Hotel στην Κουρούτα οι απινιδωτές παρελήφθησαν από τους εκπροσώπους σχολείων και συγκεκριμένα: Γυμνάσιο και ΓΕΛ Γαστούνης, Γυμνάσιο και ΓΕΛ Λεχαινών, Γυμνάσιο και ΓΕΛ Βαρθολομιού, Γυμνάσιο και ΓΕΛ Ανδραβίδας, Γυμνάσιο Βάρδας, 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας, 2ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας, 3ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας.

 «Ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας εκτός από ένα συνδικαλιστικό όργανο είναι κι ένα Νομικό Πρόσωπο το οποίο ενδιαφέρεται και για την κοινωνία και όχι μόνο για τα συνδικαλιστικά. Κι αυτό το κάνει συνεχώς και θα συνεχίσει να κάνει. Η δουλειά του Ιατρικού Συλλόγου είναι να σώζει ζωές, η προσφορά του είναι προς την κοινωνία, θεωρήσαμε σωστό αυτή η προσφορά μας να είναι προς την προστασία των παιδιών μας στα σχολεία. Στόχος μας είναι σε όλα τα σχολεία να έχουμε τουλάχιστον αυτό το μηχάνημα και ποτέ να μη το χρειαστεί κάποιος. Η δική μας άποψη είναι να υπάρχει και ας μην χρειαστεί παρά να χρειαστεί και να μην υπάρχει. Να σώσουμε μία ζωή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης.

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης συνεχάρη τον Ιατρικό Σύλλογο και ιδιαίτερα τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της ΠΔΕ, Γιώργο Τελώνη, για την απόφασή του να προσφέρει την αντιμισθία του για την αγορά των απινιδωτών. «Είναι μια πράξη που συνδέει το πρώτο και πιο σημαντικότερο αγαθό που είναι η υγεία μας με τον  αλτρουϊσμό και την ανιδιοτέλεια» τόνισε ο κ. Φαρμάκης.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και νιώθω πραγματικά υπερήφανος που συμβάλω και εγώ σε αυτό, μπορεί με αυτή την κίνηση να εξελιχθεί σε πυλώνα συμπαράστασης στην ανθρώπινη ζωή. Και να αποτελέσει ένα ζωντανό υπόδειγμα έμπρακτης και σωτήριας προσφοράς στον Πολίτη, δείχνοντας και σε άλλες Περιφέρειες τον δρόμο» ανέφερε από την πλευρά του μεταξύ άλλων ο κ. Τελώνης, ο οποίος για την προσφορά του βραβεύτηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «AMALIAS» παρευρέθηκαν ακόμη οι Δήμαρχοι Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρία Μπίλια,  καθώς επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο Χρήστος Μπιλίρης Βοηθός Περιφερειάρχη αρμόδιος σε θέματα  συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την Π.Ε.

Ευχαριστήριο Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

«Τρεις απινιδωτές παρέλαβε ως δωρεά ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης οι οποίοι θα μοιραστούν σε τρία δευτεροβάθμια σχολεία του Δήμου. Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας και τον Πρόεδρό του, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και φυσικά τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της ΠΔΕ, Γιώργο Τελώνη, για την απόφασή του να προσφέρει την αντιμισθία του για την αγορά των απινιδωτών».

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ