Home Ηλεία Μέτωπο διεκδίκησης του Πύργος- Καλό Νερό- Τσακώνα

Μέτωπο διεκδίκησης του Πύργος- Καλό Νερό- Τσακώνα

0

Συνεδριάζει την Κυριακή 5 Ιουνίου το διευρυμένο μέτωπο φορέων Ηλείας- Μεσσηνίας

Διευρύνεται το μέτωπο διεκδίκησης, με στόχο την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα. Οι φορείς Ηλείας και Μεσσηνίας συσπειρώνονται και διεκδικούν την ολοκλήρωση του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου του αυτοκινητοδρόμου, προκειμένου να κλείσει το «δακτυλίδι» του οδικού άξονα, που θα συνδέει με έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο τους δύο Νομούς.

 Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία διευρυμένη συνεδρίαση των προεδρείων των μετεχόντων Συλλόγων, στο κοινό μας μέτωπο, ώστε να συναποφασιστούν οι μετέπειτα κινήσεις της ολοκλήρωσης του αυτοκινητοδρόμου.

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, στην Καλαμάτα.

Αποκλειστικό θέμα συζητήσεως, ήταν το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί, μεταξύ των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου, Κρεστένων, Ζαχάρως, Κυπαρισσίας, Μεσσήνης, Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κορώνης, της Ένωσης ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας για την διεκδίκηση της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

 Διαπιστώθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης ότι και με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας υπήρχε πλήρη ταύτιση απόψεων για την υλοποίηση κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, και έτσι και αυτός ο σύλλογος συμμετέχει στο κοινό μας μέτωπο διεκδίκησης.

Ειδικότερα στο μέτωπο διεκδίκησης συμμετέχουν:

–          Εμπορικός Σύλλογος Πύργου

–          Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων

–          Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως

–          Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

–          Ένωση ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας

–          Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης

–          Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων

–          Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

–          Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

–          Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης

–          Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας 

Exit mobile version