Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑμαλιάδα: Απολύτως επιτυχημένο το «Κερνάμε Ελλάδα»

Αμαλιάδα: Απολύτως επιτυχημένο το «Κερνάμε Ελλάδα»

Μετά τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία, το φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» επέστρεψε στην πόλη της Αμαλιάδας και η αποδοχή του από τους κατοίκους της περιοχής αλλά και ολόκληρο το Νομό ήταν μεγάλη, από την ημέρα κιόλας των εγκαινίων του.

Τα ηλειακά προϊόντα, αλλά και προϊόντα από ολόκληρη την Ελλάδα που εκτέθηκαν στα περίπτερα του Φεστιβάλ, στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Αμαλιάδας, «ανακαλύφθηκαν» από τον κόσμο από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και χθες που έπεσε  η «αυλαία» του «Κερνάμε Ελλάδα».

Η εκδήλωση για τα εγκαίνια του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με τον πανοσιολογότατο Αρχιμανδίτη π. Φιλάρετο Σπανόπουλο να πρωτοστατεί στην τελετή του Αγιασμού, παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και επισήμων.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμέρης, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι βουλευτές Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Αντώνης Παρασκευόπουλος, ο σεφ Νίκος Παπαδόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν στη συνέχεια ο «οικοδεσπότης» Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης μαζί με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Χριστιάνα Καλογήρο και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ