ΔΗΜΟΙ ΗΛΙΔΑΣ, ΠΗΝΕΙΟΥ,  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ: Έκκληση στους κατοίκους να χρησιμοποιούν το νερό μόνο για οικιακή χρήση

Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου  Ύδρευσης  «Ο ΠΗΝΕΙΟΣ» 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου  Ύδρευσης  «Ο ΠΗΝΕΙΟΣ»  κ. Παπαδόπουλος Βασίλης, ενημερώνει τους κατοίκους των τριών δήμων, ΗΛΙΔΑΣ, ΠΗΝΕΙΟΥ,  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ οι όποιοι υδρεύονται από τις πηγές Κακοταρίου, ότι λόγω μιας πολύ μεγάλης βλάβης στην κύρια υδρομάστευση των πηγών Κακοταρίου έχει μειωθεί η παροχή νερού στον αγωγό. Αποτέλεσμα αυτών είναι οι μεγάλες απώλειες νερού κατά μήκος του αγωγού, με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το νερό για τις ανάγκες των κατοίκων.

Την Τετάρτη 4/5/2022 παρατηρήθηκε έλλειψη νερού, η οποία οφείλεται στις εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο, καθώς και στην αντικατάσταση βάνας που είχε διαρροή.

Μέχρι την επαναλειτουργία του διυλιστηρίου, κάνουμε  έκκληση  στους κατοίκους να  χρησιμοποιούν το νερό μόνο για  οικιακή  χρήση  ώστε να έχουμε νερό όλο το 24ωρο. Ο Σύνδεσμος έχει υποβάλλει μελέτη στο πρόγραμμα  «Αντώνης Τρίτσης»  του Υπουργείου  Εσωτερικών για την αντικατάσταση του αγωγού ο οποίος έχει φθαρεί, και παρουσιάζει συνέχεια σπασίματα και η αποκατάσταση είναι δύσκολη με αποτέλεσμα  η διακοπή του νερού μπορεί να διαρκέσει μέρες.

Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την όποια αναστάτωση προκαλείται  από  την ολιγόωρη διακοπή , παρακαλούμε τους υπεύθυνους ύδρευσης και των τριών δήμων όταν διαπιστώνουν ότι μειώνεται η παροχή του νερού να θέτουν σε λειτουργία τα αντλιοστάσια τους.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ