Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑντάμωμα δικυκλιστών στην περιοχή Σκαφιδιάς

Αντάμωμα δικυκλιστών στην περιοχή Σκαφιδιάς

Πρόκειται να γίνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Αναμένεται σημαντικός αριθμός δικυκλιστών στην περιοχή του Πύργου

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται  το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην  περιοχή του Πύργου, το αντάμωμα  μοτοσυκλετιστών  που  θα έχουν σαν επίκεντρο το δάσος της Σκαφιδιάς.

Ήδη για τη διοργάνωση της πανελλαδικής συγκέντρωσης εκατοντάδων  φίλων των μοτοσυκλετών, τις προηγούμενες ημέρες έγινε συνάντηση εκπροσώπων τους με μέλη του συλλόγου Ελληνοουκρανικής φιλίας «ο Φάρος», που  έχει την αρμοδιότητα  για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων  στη Σκαφιδιά.

«Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε συνάντηση και με άλλους προέδρους συλλόγων μοτοσυκλετιστών για να γίνει  τρεις ημέρες συγκέντρωση  στο δάσος Σκαφιδιάς. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Πύργου την Κυριακή  με σύνθημα τη φύλαξη  του δάσους Σκαφιδιάς αλλά και την ειρήνη. Η εκδήλωση ήταν να γίνει από το Δεκέμβριο αλλά τότε είχε αναβληθεί.  Εμείς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα δούμε τα καταλύματα της περιοχής μας,  γιατί υπολογίζουμε πως θα είναι πάνω από 700 άτομα που θα συμμετέχουν και πρέπει  να βοηθήσουν όλοι για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Πρόκειται για  μεγάλο γεγονός διότι θα είναι από όλη την Ελλάδα, οι σύλλογοι και η ομοσπονδία τους στην κατασκήνωση στη Σκαφιδιά, που είναι  πνεύμονας ανάπτυξης του τουρισμού για την Ηλεία. Ειδικά στη Σκαφιδιά δίπλα  έχουμε το ιστορικό μοναστήρι με τη θαυματουργή εικόνα και  πιστεύω να το αγκαλιάσουμε όλοι από τον Νομό Ηλείας και ειδικά ο Πύργος» ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας κ. Μιχ. Ροδόπουλος.

Να τονιστεί ότι μέλη των συλλόγων μοτοσυκλετιστών από Αμαλιάδα, Αχαΐα, Αγρίνιο κλπ. έκαναν την πρόταση για το αντάμωμα των δικύκλων στην περιοχή του Πύργου,  στους οποίους ο κ. Ροδόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο σύλλογο για τη διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ