Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤυχαίος έλεγχος στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου αποκάλυψε ναρκωτικά και καταζητούμενο

Τυχαίος έλεγχος στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου αποκάλυψε ναρκωτικά και καταζητούμενο

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες

Τριπλή… επιτυχία έκρυβε για τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ο τυπικός έλεγχος που διενήργησαν, το απόγευμα της Δευτέρας, σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες, όταν το σταμάτησαν δειγματοληπτικά στη νέα εθνική οδό Πατρών- Πύργου!

Η αρχή έγινε με τον έλεγχο του οδηγού του οχήματος, από τον οποίο προέκυψε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν και οι δυο επιβάτες του, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν επτά ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ηρωίνης τα οποία κατασχέθηκαν.

Όμως, οι αποκαλύψεις δεν τελείωσαν εκεί, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσαν βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βόλου με κατηγορίες για κλοπή, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων!

Όλοι μαζί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ. Κατά περίπτωση, ενώ ο καταζητούμενος θα μεταχθεί στον Βόλο για να απολογηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ