Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου: Αγωνία εκφράστηκε για τα έργα...

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου: Αγωνία εκφράστηκε για τα έργα από ΕΣΠΑ

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει γύρω από την υλοποίηση  των έργων ΕΣΠΑ και στο δήμο Πύργου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης εκφράστηκε αγωνία για την υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ανάπλαση του Επαρχείου Πύργου, που  εδώ και αρκετούς μήνες κυριολεκτικά βρίσκεται στον «αέρα».

Μάλιστα αναφορά έγινε  στη χρηματοδότηση  για το τρέχον έτος, που όπως ανέφερε πρόσφατα η «ΠΡΩΤΗ», ανέρχεται σε ποσό  μόλις 8 εκατ. για την Ηλεία, τη στιγμή  που  υπάρχουν  έργα με πολλαπλάσιο κόστος…

Για το σημαντικό αυτό θέμα  ωστόσο εκ μέρους του δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλο προτάθηκε να γίνει εκτενής συζήτηση κατά το προσεχές διάστημα.

Στη συνεδρίαση εξάλλου, αρχικά αποφασίστηκε η  έγκριση του υπ’ αριθμ. 4/3-3-2022 πρακτικού της ειδικής επιτροπής επιλογής  παιδιών στο Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πύργου με θέμα «Εγγραφές παιδιών για τη σχολική περίοδο 2021-2022 στους Παιδικούς Σταθμούς».

Ακόμα στα θέματα ημερήσιας διάταξης ελήφθησαν αποφάσεις για τηνέγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 175/2022 απόφασης – εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής, για τη μετατόπιση λαϊκών αγορών Πύργου, για την τροποποίηση του ΟΕΥ του Δήμου Πύργου κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ