Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕπίσκεψη μαθητών-τριών και εκπαιδευτικών από Πολωνία και Ισπανία στο Γυμνάσιο Λεχαινών

Επίσκεψη μαθητών-τριών και εκπαιδευτικών από Πολωνία και Ισπανία στο Γυμνάσιο Λεχαινών

Στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των ομάδων (24 μαθητές-τριες, 6 εκπαιδευτικοί)  από την Πολωνία και την Ισπανία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ “Safety first” που υλοποιείται φέτος στο Γυμνάσιο Λεχαινών σε συνεργασία με αντίστοιχα σχολεία από τις δύο χώρες.

Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώθηκε η σπουδαιότητα και χρησιμότητα των εκπαιδευτικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.   Οι μαθητές-τριές μας και οι οικογένειές τους φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες και η τοπική κοινότητα στήριξε στο έπακρο με την ευγένεια και την προθυμία της τις δραστηριότητες του γυμνασίου.

Η τοπική κοινότητα και ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης ανταποκρίθηκε άμεσα και με αξιοζήλευτο ενδιαφέρον ώστε να οργανωθούν δραστηριότητες που θα επέτρεπαν στους επισκέπτες αλλά και τους μαθητές μας να επωφεληθούν από την επίσκεψή τους και να γνωρίσουν τον τόπο και τις ομορφιές του. Η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Κοκκίνου Άννα, η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Αναγνωστοπούλου Αναστασία αλλά και όλη η ομάδα των εκπαιδευτικών που το στελεχώνουν θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βοήθησαν με κάθε τρόπο στη φιλοξενία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ