Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔώρα με αγάπη για μικρούς και μεγάλους: Πασχαλινό bazaar από το Χαμόγελο...

Δώρα με αγάπη για μικρούς και μεγάλους: Πασχαλινό bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στο φουαγιέ της περιφερειακής ενότητας Ηλείας φιλοξενείται από χθες το Πασχαλινό bazaar του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με πολύ μεράκι, αποτελούν ίσως το ιδανικό δώρο τόσο γι εσάς όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξάλλου το σύνολο των εσόδων από το bazaar θα διατεθεί για την στήριξη των 11 συνολικά σπιτιών που έχει δημιουργήσει Πανελλαδικά το «Χαμόγελο του παιδιού», καθώς και στη στήριξη οικογενειών που έχουν πραγματική ανάγκη.

Αναφερόμενος στο Πασχαλινό bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού, ο κοινωνικός λειτουργός του συλλόγου που εργάζεται στο σπίτι φιλοξενίας στην Κυλλήνη, Ανδρέας Χρυσανθακόπουλος, υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε πολύ την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας για την παραχώρηση του χώρου καθώς μας έδωσε την δυνατότητα να διοργανώσουμε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πασχαλινό μας bazaar. Το «Χαμόγελο του παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και σε κάθε οικογένεια. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να βρείτε διάφορα εκθέματα, πασχαλιά και όχι, είδη δώρων, πασχαλινές λαμπάδες, αυγουλάκια, κουνελάκια, καραμελίτσες για τους μικρούς μας φίλους, είδη σπιτιού αλλά και σχολικά είδη. Με την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια, βοηθάτε κι εμάς ώστε να στηρίξουμε τα παιδιά μας που βρίσκονται στα 11 σπίτια Πανελλαδικά καθώς όλες τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Σας περιμένουμε με αγάπη και χαμόγελο, να βρεθείτε στο χώρο μας και να στηρίξετε το πασχαλινό μας bazaar».

Να σημειωθεί ότι το πασχαλινό bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού θα λειτουργεί έως την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 μετά το μεσημέρι και από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ